Odak Okulları’nda ilk Mezuniyet Balosu

Odak Okulları’nda ilk Mezuniyet Balosu

24.06.2018 14:34:31

Özel Silivri Odak Ortaokulu, ilk mezunlarını düzenlediği renkli balo ile uğurladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katılarak Odak ailesinin mezuniyet heyecanını paylaştı.

Özel Silivri Odak Ortaokulu, ilk mezunlarını uğurlamanın heyecan ve gururunu yaşadı. Mezun öğrenciler, geçtiğimiz gün Marin Princess Hotel'de düzenlenen baloda mezuniyet sevincini bir kez daha yaşadı.

ODAK OKULLARININ İLK MEZUNİYET BALOSU'NA BAŞKAN IŞIKLAR DAKATILDI
Odak Okulları Genel Müdürü Fevzi Babalık, Silivri Kampüsü Müdürü Gülgün Narinç, Ortaokul Müdürü Cenk Kır, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt ve diğer eğitimcilerin katıldığı gecede Odak Okulları ailesini bu Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yalnız bırakmadı. Işıklar, mezun öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılar diledi.

NARİNÇ: YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN
Odak Okulları Müdürü Gülgün Narinç, “Daha dün gibi okula geldiğiniz ilk günleriniz. Bugün ODAK bünyesinde geçirdiğiniz çok güzel bir yılın ardından lise eğitimi görmek üzere mezun oldunuz. ODAK Okulları olarak bizler, sizlerin tam donanımlı yetişmeniz, yarınlara en iyi şekilde hazırlanmanız ve gelecekte karşılaşabileceğiniz her türlü sorunla baş edebilmeniz için gerekli alt yapıyı hep birlikte, en iyi şekilde oluşturmaya çalıştık.
Bundan sonraki süreçte Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmadan, okulunuzda aldığınız nitelikli eğitimin size kazandırdığı yetkinliklerle lise eğitiminize devam edecek, hayallerinizdeki geleceği elde etmek için yoğun bir süreç geçireceksiniz. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, belki zorlanacaksınız fakat asla yılmayacaksınız. Sizleri çocuk halinizle, genç halinizle, edindiğiniz tecrübelerle ve henüz tecrübesizliğinizle çok sevdik ve hep seveceğiz.
Bizleri, okulunuzu ve doğup büyüdüğünüz kentinizi unutmayın. Bizler buradan sizleri gideceğiniz her yerde izleyecek gerektiğinde kurum olarak yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Sevgili Mezunlarımız, yolunuz ve bahtınız açık olsun!”
Odak Okulları yöneticileri, Mezuniyet Balolarını ziyaret ederek, kendilerini onurlandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a ilgilerinden dolayı çok teşekkür etti.

YORUM YAP