Nyzen’le aydınlanırken farkı yaşayın

Nyzen’le aydınlanırken farkı yaşayın

9.09.2016 09:48:04

Göz kamaştıran mağazasında size hitap eden aydınlatma ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ya da hayal ettiğiniz tasarımı atölyelerinde imal ettirebileceğiniz Nyzen Avize, üretimde ve sunumda kalite anlayışıyla özgün çizgisini ortaya koyan bir firma konseptinde hizmetinizde...

2012 yılında “Aydınlanırken Farkı Yaşayın” sloganıyla yola çıkan Nyzen Avize, sözün sorumluluğunu omuzlarından hiç indirmeden emin adımlarla ilerlerken, kaliteli ve şık portföyü sayesinde kazandığı özgün çizgisini her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor. Satış sonrasında dahi ürün kullanımı süresince ortaya çıkabilecek her türlü problemin çözümüne yönelik çabaları ortaya koymaktan çekinmeyen Nyzen Avize, müşteri memnuniyeti vizyonu ile sektöre imzasını attı. Aydınlatma denilince akla gelen en iyi markalara ait ürünleri bulunduran Nyzen Avize, aynı zamanda tamamen size ve projelere özel üretim yapıyor. Klasik, Avangarde, Modern Avizeler, Aplik, Abajur, Armatür, Led Aydınlatma, Masa Lambası, Plafonyer, Lambader, Sarkıtlar ile A'dan Z'ye her türlü aydınlatmaları sizlere sunuyor. Aynı zamanda çiçek, aksesuar, dresuar, ayna ve tablo çeşitleriyle yaşam alanlarınıza estetik dokunuşlar katabilmeniz de mümkün, sayısız tamamlayıcı ürün etkileyici dekorlar oluşturabilmeniz için bir fırsat.

PEKDEMİR: EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ KALİTEDEN ANLAYAN SİLİVRİ HALKIDIR
Nyzen Avize'yi Silivri'ye kazandıran isim Ömral Pekdemir. Nyzen Avize'nin sektördeki duruşu ve ilke edindiği değerler bütününe dair pek çok ipucu veren Pekdemir, şunları söyledi: “19 yıldır aydınlatma sektöründeyiz. Bu işe sektörün en köklü ve sektöre yön veren firmasında başladım. İlk üretim aşamasından son tüketiciye kadar olan birimlerinde görev aldım. İstanbul'daki şehir stresinin verdiği sıkıntılardan dolayı İstanbul'dan ayrılıp bildiğimiz işi sevdiğimiz yerde yapma isteğiyle Silivri'ye geldik. 2012 Eylül'den itibaren Silivri'de hizmet vermekteyiz. İlk yıllarda zorluk çeksek de en büyük destekçimiz kaliteye önem veren, kaliteden anlayan Silivri halkıdır. Onlara teşekkürü bir borç biliriz.

“MAĞAZAMIZDA HER TÜRLÜ AYDINLATMA ELEMANI VE TAMAMLAYICI AKSESUAR MEVCUT”
Alanımız küçük fakat ürün çeşitlerimizin fazla ve kalitemizin yüksek olması tercih edilmemizi sağladı. Ayrıca teslimattaki hızlılığımız ve satış sonrası garantimiz müşterilerimiz tarafından takdir görmektedir. Aynı zamanda kendi atölyemizde döküm, pirinç, ferforje ve ahşap aksamlı butik tarzı üretim yapmaktayız. Bu da mekâna özel aydınlatmalar ve proje işlerinde tercih edilmemizi sağlamaktadır. Ürün tercihlerinde ev dekorasyonundaki son trendleri takip etmekteyiz. Aydınlatma sektörü ürün yelpazesi geniş olan bir sektördür. Biz mağazamıza her türlü iç mekan aydınlatmaları, avize, sarkıt, plafonyer, aplik, lambader, masa lambası ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda da dış ve ıslak mekan aydınlatmaları bulundurmaktayız. Ayrıca ev dekorasyonunun vazgeçilmezlerinden olan çiçek, aksesuar, dresuar, ayna ve tablo çeşitlerimiz de mevcuttur. Kaliteden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermek için kampanyalar yapmaktayız. Şunu da belirtmeliyiz ki Silivri halkı kaliteden vazgeçmediği sürece biz burada olmaya devam edeceğiz.”

KREDİ KARTI İLE TEK ÇEKİM VE TAKSİTLİ OLARAK ÖDEME KOLAYLIĞI
Nyzen Avize, Turgut Özal Bulvarı, No:15, Kolan Hastanesi yanında siz değerli müşterilerini bekliyor olacak. Özgün tasarımları, kaliteli üretimi, uygun fiyat politikası yanında kredi kartıyla ödeme kolaylığı, teslimat hizmetleriyle kulvarında öncü konumda olan Nyzen Avize'ye 728 55 04 nolu numaradan ulaşabilirsiniz. Hazal BAŞARAN

YORUM YAP