North işletmecileri esnaf temsilcilerini ağırladı

North işletmecileri esnaf temsilcilerini ağırladı

29.09.2018 13:07:49

North GYM Spor Merkezi işletmecileri Tolga Orçin ve Aytuğ Yüksel, dün Moody's Cafe'de esnaf temsilcilerini kahvaltıda ağırladı.

North GYM Spor Merkezi'nin işletmecileri Tolga Orçin ve Aytuğ Yüksel, dün Moody's Cafe'nin evsahipliğinde kahvaltı davetinde bulundu. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Başkan Vekili Arif Kınık, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, yerel basın mensupları davete katılanlar arasındaydı. Müzik Öğretmeni İbrahim Orçin de kardeşini yalnız bırakmadı.
Orçin, davete katılan herkese “Hoş geldiniz” derken, desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederek sözü Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e bıraktı.

KOÇER: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Koçer, “Bizleri bir araya getiren North GYM Spor Merkezi işletmecileri Tolga Orçin ve Aytuğ Yüksel'e çok teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bunu bugün tekrar görmüş olduk. Nazik davetlerinden dolayı genç işletmecilerimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Renginar SALİ

YORUM YAP