Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesine kayıtlar başladı

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesine kayıtlar başladı

26.06.2019 09:56:00

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'ne 9. sınıf öğrencilerinin kayıtları başladı.

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'ne 9. sınıf öğrencilerinin kayıtlarını almaya başladı. Kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurmaları gerekmekte.

HIZLANDIRMA PROGRAMI SONA ERMEK ÜZERE
Bu sürecin yanı sıra kayıtlı öğrencilerin yeni 2019-2020 Eğitim-öğretim dönemine Hızlandırma Programı da devam etmekte. 9., 10-11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olan söz konusu program 28 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

YENİ DÖNEMDE YENİ OKUL BİNASI
Yeni Mahalle'de kendi okul binasını inşa eden Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerine daha iyi koşullarda eğitim hizmeti vermeyi hedefliyor. Konuyla ilgili okul yetkililerinden yapılan açıklama şu şekilde: “Türkiye'nin Eğitim sektörüne yön veren Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katmaya devam ediyor. Yeni dönemde tüm Türkiye'deki büyümesini sürdüren Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları Silivri Kampüsün de, 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencileriyle yeni binasında buluşmak için okul inşaatına başlanmıştır.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP