Mustafa Karakaş erkekliğe ilk adımını attı

Mustafa Karakaş erkekliğe ilk adımını attı

19.06.2019 14:13:40

Gülcan ve Metin Karakaş çifti, oğulları Mustafa Hakkı Karakaş için Mega Country Kır Bahçesinde, 15 Haziran Cumartesi akşamı muhteşem bir sünnet düğünü gerçekleştirdiler.

Gülcan ve Metin Karakaş'ın oğlu Mustafa Hakkı Karakaş, erkekliğe ilk adımını muhteşem bir düğün daveti ile attı. AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanlarından, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Karakaş ve ailesini bu özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Düğünde takı kuyruğu saatler boyu metrelerce uzayıp giderken, katılım çok yoğundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanıları Özcan Işıklar ve Hüseyin Turan, AK Parti Geçmiş Dönem İl Başkanı Selim Temurci, Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkan Yardımcılarından Namık Öndeş, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, iş insanları Karakaş Ailesinin mutluluğuna ortak olanlar arasındaydı.
Metin Karakaş, ailesi ile birlikte katılımcılara seslenirken, herkese davetlerine icap ettikleri için teşekkürlerini aktardı, erkekliğe ilk adımını atan oğluna günün anısına Türk Bayrağı ve Kuran hediye etti. Trakya türküleri, Raman Dansları, halaylar eşliğinde düğün renkli görüntülere sahne olarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP