Murat Karipçin, tamam

Murat Karipçin, tamam

15.05.2018 10:43:31

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürlüğü görevinde bulunan Murat Karipçin'in ilişiği kesilerek öğretmenliğe döndü.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ahmet Ay'ın müdürlüğü ve Murat Karipçin'in şube müdürlüğü döneminde tarihinin en büyük skandallarından birini yaşadı. Silivri Öğretmenevinin tadilatı sırasında yapılan usulsüzlükler, toplanan bağışlara rağmen firmalara ödemelerin yapılmaması, işlemlerle ilgili hiçbir belgenin bulunmaması, şube müdürü Murat Karipçin'in göz altına alınması ve akabinde tutuksuz yargılanması v.s. Karipçin, hakkında adli soruşturma sürerken, idari soruşturma neticesinde ceza aldı. Şube Müdürlüğünden alınarak öğretmen olarak tayini çıkan Murat Karipçin, cezaya itiraz etti. Bu süreçte izin ve rapor haklarını kullandı. Geri dönecek kararnamesini iptal ettirecek sonuç alamadı. Geçen hafta Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden ilişiği kesildi. Murat Karipçin, öğretmenliğe geri dönmek zorunda kaldı.
Ahmet Ay'ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sadece Silivri Öğretmenevi skandalıyla kalmadı, müdürlükten çalınan tablet bilgisayarlar da Silivri'de büyük şaşkınlık yarattı.
Eğitim camiası hırsızlık olaylarıyla çalkalanırken, bazı şube müdürlerin okul yöneticileriyle, bazı okul yöneticilerin öğretmenleriyle yaşadıkları anlaşmazlıklar utanç verici olaylara neden oldu.
Şimdi gündemde Murat Karipçin'den boşalan boş kadronun doldurması var. Alınan duyumlara göre İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, bu pozisyona yakını olan ve geçmiş yönetici değerlendirmesinde 100 puan alarak okul müdürü olan kişinin gelmesi için uğraş vermekte. Yaşanacak gelişmeler merakla beklenmekte.
Renginar SALİ

 

  1. MURAT MURAT

    Murat Karipcin tamam.şimdi sıra kimde...bunun başı kim.bunların yaptıkları bini aştı , bunlara niye kimse dokunamıyor.

  2. aliş aliş

    ilçemizde istedme var silivri tarihinde ilk defa şube müdürü nezaret de yattı savcılığa sevk edildi ilçedekiler pişkinliğe devam ediyor

YORUM YAP