Muhalefetin önergeleri

Muhalefetin önergeleri

2.10.2018 10:40:15

AK Parti Grubu, Ekim ayı Silivri Belediye Meclis toplantısında hazırladığı önergeler ile vatandaşların hizmet beklentileriyle alakalı konuları ve ihtiyaç olan düzenlemeleri meclis gündemine taşıdı.

Silivri Belediyesi Ekim Ayı oturumuna AK Parti grubunun Rıfat Kutlu, Tamer Şişman, Filiz Güler, Mustafa Saral, Mutlu Bozoğlu, Osman Umuç, Tuğba Alkaya, Yusuf Köroğlu, Metin Kaya, Mustafa Türker, Harun Tüfekçi ve Necati Gidici imzasıyla sunduğu diğer üç önerge de şu şekildeydi:

KURFALLI'DA DÜZENLEMELER NE ZAMAN TAMAMLANACAK?
“İlçemizin Kurfallı Mahallesi'nde yapımına başlanan cadde ve sokakların asfaltlanması ile tretuvar çalışmalarının vatandaşların istekleri doğrultusunda ne zaman tamamlanacağının, ayrıca bu ve benzeri çalışmaların diğer mahallelerde ne zaman başlanacağı konusunda gerekli bilginin tarafımıza iletilmesini talep eder; iş bu önergenin Başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

KIŞ MEVSİMİ TEDBİRLERİ ALINDI MI?
“İlçemizde geçtiğimiz aylarda yaşanan yoğun yağış sebebiyle sel ve su baskınları meydana gelmiş ve vatandaşımız mağdur olmuştur. Yaklaşan kış mevsimi sebebiyle ilgili cadde ve sokaklarda bulunan yağmur suyu kanalları giderlerinin ve mazgalların temizlemesi ile bakım ve onarımının ivedilikle gerçekleştirilmesini talep eder; İş bu önergenin Başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

MUSTAFA BÖBÇE PARKI İÇİN BAKIM VE ONARIM TALEBİ
“İlçemiz Büyük Çavuşlu Mahallesinde bulunan Mustafa Böbçe Parkının bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi talep eder; iş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.” Her üç önerge de yazılı olarak cevaplandırılmak üzere Başkanlık Makamına havale edildi.

ŞİŞMAN'DAN SÖZLÜ ÖNERGE
Ekim Meclisinde söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman, Mimar Sinan Mahallesi, Yavuz Selim Sokak için yol düzenlemesi talebinde bulundu. E-5'ten farksız trafik koşullarına sahip bölge yollarının ağır tonajlı kamyonlar nedeniyle bozulduğunu ifade ederek iyileştirme ihtiyacına dikkat çekti. Şişman'ın sözü önergesi de Başkanlık makamına havale edildi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP