Muğla, Kırıkkale’yi dibe çekti 3-2

Muğla, Kırıkkale’yi dibe çekti 3-2

11.03.2021 09:31:55

Muğlaspor'u kendi evinde ağırlayan Kırıkkalespor sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Maçın 90. dakikasına kadar skor avantajını elinde bulunduran Kırıkkalespor, son 5 dakikada kalesinde 2 gol gördü.

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde Muğlaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca skor avantajını elinde bulunduran Kırıkkalespor, maçın son 5 dakikasında kalesinde 2 gol birden gördü. Maç 3-2'lik skorla sona ererken Muğlaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk golü 17. dakikada Kırıkkalesporlu futbolcu Aykut Çift'ten geldi. Muğlasporlu futbolcunun ceza alanı içerisinde yaptığı sert müdahale sonucunda penaltı kazanan Kırıkkalespor'da topun başına Aykut Çift geçti. Yaptığı düzgün vuruşla fileleri sarması başaran Çift, takımını 1-0 öne geçirdi.

BERABERLİK 24. DAKİKADA GELDİ

  1. dakikada Aykut'un penaltı vuruşu ile geriye düşen Muğlaspor, ataklarının sıklığını artırdı. 24. dakikada atağa çıkan Muğlaspor, Muhammed Emel'in golü ile beraberliği yakaladı. Kırıkkalespor, karşılaşmanın 53. dakikasında bir penaltı daha kazandı. Tekrardan penaltı noktasında topun başına gelen Kırıkkalesporlu futbolcu Aykut Çift, yaptığı düzgün vuruş ile fileleri ikinci kez sarsmayı başardı.

 MUĞLASPOR 90+1'DE BERABERLİĞİ YAKALADI

  1. dakikaya kadar 1 gol farkla önce olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 90+1'de Muğlasporlu futbolcu Faruk Canbirdi'nin attığı golle skor avantajını kaybetti. Ceza alanı dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Canbirdi, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

90+4'TE MAÇIN SKORU BELİRLENDİ

90+1'de attığı gol ile tempoyu iyice artıran Muğlaspor, 90+4'te bir gol daha buldu. Muğlasporlu futbolcu Süleyman Çelik'in kaydettiği gol maçın skorunu belirledi.

YORUM YAP