Motosiklet tutkunlarından sosyal yardım

Motosiklet tutkunlarından sosyal yardım

4.02.2016 11:33:51

İhtiyaç sahibi kişilere ücretsiz verilmek üzere deri monttan ayakkabıya, çoraptan oyuncağı, gömlekten elbiseye, gelinlik ve damatlığa kadar üç binden fazla ürünle Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi içerisinde 7 Ekim 2015 tarihinde hizmete giren Sosyal Yardım Mağazası'nın dün önemli konukları vardı.
Bu güne kadar 627 hanede yaşayan 1099 kişiye 2773 adet giyim yardımında bulunan mağazaya yeni kurulan Silivri Motosiklet Kulübü de katkı sundu. Dernek üyeleri Yasin Elmaslı'nın başkanlığında, Özkan Kandemir'in girişimleriyle Pazar günü güzel bir etkinlik organize etti. Silivri Kale Park Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bulunan motosiklet severler daha sonra ihtiyaç sahipleri için topladıkları yardımları iletmek üzere Sosyal Yardım Mağazasına geldi.
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi yetkilisi Meral Demir ve ekibinin karşıladığı Silivri Motosiklet Derneği üyeleri arasında diğer ilçe dernek temsilcilerinin yanı sıra Kadın Şiddetine Hayır demek için 40 gün boyunca Türkiye sınırları içinde dolaşan Maltepe Üniversitesi öğrencisi Gülşah Merve Yüksel ve “Altın Elbiseli Adam” olarak tanınan motosiklet tutkunu, gazeteci ve televizyoncu Barkın Bayoğlu'nu temsilen Berhan Soylu ve “Motosiklet sihirbazı” İsa Yazıcı da yer aldı.

BALCIOĞLU: ÇOK ANLAMLI BULUYORUM VE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu yaptıkları yardım dolayısıyla Silivri Motosiklet Kulübü'ne teşekkür ederek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Silivri Belediyesi olarak yaptığımız ve insana dokunan en önemli projelerimizden biri. İnsan etrafını kendi genişletir veya daraltır. Sizler de motosiklet tutkunları olarak çok geniş bir aile olduğunuzu gösterdiniz. Belediyemiz ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Bunun da herkese bir mesaj olmasını diliyorum. Çok anlamlı buluyorum ve çok teşekkür ediyorum. Özkan Kandemir ağabeyimizin girişimleri son derece verimli oluyor. Sizi burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Emeği geçenlere teşekkürler.”

KANDEMİR: CAMLARDAN SOKAĞA BAKMAYACAĞIZ, SOKAKLARDAN CAMLARA BAKACAĞIZ

Özkan Kandemir, “Ben Silivri'de kendimi tek engelli olarak sanıyordum. Meğerse insanlar sokağa çıkmıyormuş. Başkanım ve ağabeyim Özcan Işıklar ve ekibinin çalışmalarıyla Silivri'de kayıtlı 2 bin 420 benim dışımda engellinin olduğunu öğrenmiş oldum. Bu engelli kardeşlerim şu anda Silivri Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi sayesinde dışarıda. Camlardan sokağa bakmayacağız, sokaklardan camlara bakacağız. Çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Silivri Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi tarafından konuklara ikramlarda bulunuldu. Motosiklet tutkunları elden ele uzatarak topladıkları giyim yardımlarını Sosyal Yardım Mağazası yetkililerine teslim etti.
Silivri Motosiklet Kulübü'nün Pazar günkü etkinliği motosiklet gösterileriyle son buldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP