Mimarsinan’a Başkan Yılmaz’dan müjde

Mimarsinan’a Başkan Yılmaz’dan müjde

17.07.2019 10:00:19

Mutlu Silivri hedefiyle insan odaklı çalışmalarını sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi'ndeki düğün salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, çocukların mahalleleri için oyun parkı istemeleri üzerine parkın yapımı için söz verdi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi'nde bir dizi incelemede bulundu. Başkan Yılmaz, düğün salonu ve futbol sahasının iyileştirmeler yapılarak bölge sakinlerinin kullanımına sunulacağını bildirdi. Düğün salonu ve futbol sahasının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için incelemelerde bulunduğu esnada çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, çocukların “Volkan abi park istiyoruz” talebine karşılık harekete geçerek yapılacak parkın yerini çocuklarla birlikte kararlaştırdı.

İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Mimarsinan'la ilgili planladığı çalışmaları kamuoyu ile paylaşan Yılmaz, “Düğün salonumuzda iyileştirmeler yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Futbol sahamızın eksiklerini tamamlayıp spora ve sporcuya yakışır şekilde daha kullanışlı hale getireceğiz. Mimarsinan mahallemizde çocuklarımızın "Volkan Abi park istiyoruz." talebi üzerine yapacağımız parkın yerini birlikte kararlaştırdık. En kısa sürede hediye edeceğiz” dedi.

YORUM YAP