Mimar Sinan’a park sözü

Mimar Sinan’a park sözü

13.09.2018 14:30:42

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mimar Sinan'da halkın nabzını tuttu. Eğitim setleri teşekkürü ile park talebi ziyarette öne çıkan iki başlık oldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çarşamba günü Mimar Sinan Mahallesini ziyaret etti, vatandaşlar ve çocuklar ile görüş alış verişinde bulunurken, taleplerini dinledi.

EĞİTİM SETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Ziyarette ve çevre sakinleriyle Işıklar'ın temaslarında ailelerin okula yeni başlayan çocuklara dağıtılan eğitim setleri ile ilgili teşekkürü ön plana çıktı.

ANNELER VE ÇOCUKLARDAN PARK TALEBİ

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ertan Civaş ve Ordulular Dernek Başkanı Burhan Aydın ile belediyenin teknik ekiplerinin eşlik ettiği incelemelerde anneler ve çocuklardan gelen park talebine Başkan Işıklar kayıtsız kalmadı. Başkan Bey, Mimar Sinan Mahallesine en kısa sürede park yapılması sözünü verdi.

YOL SORUNU ORTADAN KALKACAK

Mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunlardan birisi olan cadde ve sokakların yollarının bakım, onarım ve yenilenmesi konusunda konuşan Başkan Işıklar “Mahallemizde yol sorununu öncelik listemizin başına aldık. İlk olarak bu konuyu mahallenin sorunu olmaktan çıkaracağız” dedi.

IŞIKLAR: YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK ÇOCUKLARA PARK YAPILACAK

Işıklar, Mimar Sinan Mahallesi ziyaretine ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Mimarsinan Mahallemizde, mahalle sakinlerimizin taleplerini, eksiklikleri muhtarımız ve ekip arkadaşlarımla birlikte yerinde inceledik. Öncelikle çözülecek yol sorunumuzla birlikte mahallemize en kısa zamanda bir oyun parkı kazandıracağız, çocuklarımıza söz verdim.”

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İncelemeleri sırasında sıklıkla vatandaşlar ile sohbet eden Işıklar “Tüm zorluklar ve engellemelere rağmen bu kente 9,5 yıl hizmet etmenin gururunu yaşatan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onların teveccüh ve sevgilerine layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP