Milletvekili Erdem muhtarlarla bir araya geldi

Milletvekili Erdem muhtarlarla bir araya geldi

7.09.2016 12:12:32

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem, Silivri'de gerçekleşen sabah programında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muhtarlar Derneği'nde bir toplantı kaydeden İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, muhtarların çalışma şartlarının iyileştirilmesi, özlük haklarının yeniden düzenlenmesi gibi konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve ilçede görev yapan köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Erdem, talep ve sorunları dinleyerek not aldı.

MUHTARLAR İADE-İ İTİBAR İSTİYOR
Kendilerinden alınmış olan yetkilerin iade edilmesini isteyen muhtarlara seslenen Arzu Erdem, “Yeni yasama yılında bu konuda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kanun teklifi vereceğim. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir vekili olarak bu çalışmayı ben yapacağım. Böyle haklı bir talebe CHP de AK Parti de itiraz edemez. İtiraz varsa art niyet vardır, size karşı kasıt var demektir. Bunu resmi bir formata dökmek için benim sizden ricam görev esnasında veya göreviniz bittikten sonra özlük haklarında yaşadığınız sorunları bana bildirmeniz olacaktır. 1 Ekim'de ilk vereceğim kanun teklifi muhtarlarımızla ilgili olur” diye konuştu.


Seçilmiş olmalarına rağmen birçok haktan mahrum bırakıldıklarını söyleyen muhtarlar, yeşil pasaport ve silah ruhsatı konularında da kolaylıklar getirilmesi gerektiğini belirtti.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP