Millet Bahçesinin yapımına başlandı

Millet Bahçesinin yapımına başlandı

30.05.2022 13:52:13

Bu dönemin en önemli Hükümet yatırımlarından biri daha başladı. Başkan Volkan Yılmaz, teknik ekibi ile birlikte Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, teknik ekibi ile birlikte geçtiğimiz günler Millet Bahçesi ve Hükümet Konağı projesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
YILMAZ: 1 YIL GİBİ BİR SÜREDE TAMAMLANACAK
Başkan Yılmaz, Mayıs Meclisinde yaptığı bilgilendirmede, eski stat alanında Millet Bahçesi Projesi yapımına başlanacağını söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Millet Bahçemizin içerisinde; Kıraathane-Kütüphane, Mescit, yaklaşık 4000 m² alanda hizmet verecek bir kapalı yeraltı otoparkı Kültür Fizik Alanı, Tematik Bahçeler, Kaykay Pisti, Etkinlik Çayırı, Ateşsiz Piknik Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Biyolojik Gölet, Basket Sahası, Kuru Havuz, Yürüyüş Yolları, Bisiklet Yolları, Spor Alanları, Dinlenme Alanları yer alacak. İlçemizin sosyal, ekonomik, kültür ve sanat yaşamına çok büyük bir değer katacak olan Millet Bahçesi'nin 1 yıl gibi bir sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılması hedeflenmektedir.
“ÖNEMLİ BİR REKREASYON ALANINI SİLİVRİ'MİZE KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”
Bu proje Silivri'ye çok yakışacak. E-5 Karayolunun da yayalaştırılma projesi ile beraber şehrin kuzey ve güneyinin birleştiği çok önemli bir rekreasyon alanını Silivri'mize kazandırmış olacağız.
ERDOĞAN VE KURUM'A TEŞEKKÜR
Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese Silivrili hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP