MHP Silivri’den Samsun çıkarması

MHP Silivri’den Samsun çıkarması

22.11.2022 11:59:50

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin Başkan Devlet Bahçe'nin katılımıyla hafta sonu gerçekleştirdiği Samsun çıkarmasına MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da kurmayları ile iştirak etti.5930

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Batal, Deniz Edis ve Hakan Arcan ile birlikte Pazar günü Samsun'a giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilen “2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Samsun Mitingine destek verdiler.
YALÇIN: SAMSUN MUHTEŞEMDİ
Samsun Mitinginin coşkusunu gazetemize değerlendiren MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Samsun Pazar günü muhteşemdi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin konuşmasından günün anlam ve önemini özetleyen şu satırları paylaşmak isterim; “Canımızdan aziz bildiğimiz milletimizi, candan ileri saydığımız vatanımızı, canımızın cananı gördüğümüz devletimizi dünya durdukça yaşatma ve yükseltme çabasındayız. Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünü cumhurun zaferiyle taçlandırmanın gayesindeyiz. Bu haklı ve tarihi mücadelemizde yol haritamız bellidir. Türk ve Türkiye yüzyılına milli birlik ve kardeşlik şuuruyla ulaşmanın azmindeyiz. 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerini Türk milletinin karar anı, Türk tarihinin yol ağzı, Cumhuriyet'in yeni yüzyılla demokratik sözleşmesi olarak değerlendiriyoruz.316202029_441058788199214_1474437259366536622_n
BAHÇELİ: CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BERABERLİĞİMİZİ SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ
Seçimlere giden süreçte adayımız belli, kararımız nettir. Karar verdik, mutlaka tatbik ve takip edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız. Hiçbir gevşemeye, suizanna, gönül kırgınlığına müsaade etmeyeceğiz. Seçime kadar değil Türkiye yüzyılının çatısını el birliğiyle öresiye kadar, aziz milletimizi medeniyetler ve milletler mücadelesinde üst lige taşıyana kadar biriz, diriyiz, birlikte cumhurun ruh kökü, Cumhuriyet'in sarsılmaz güvencesiyiz. Diyorum ki, Cumhur İttifakı Türkiye'dir. Cumhur İttifakı pazarlıksız, aracısız, hesapsız, hilafsız, hilesiz vatan türbedarı, Türk milletinin has bahçesidir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Birinci hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci döneminde de çok yüksek bir oy oranıyla seçilmesi, başarılı çalışmalarına ara vermeden devam etmesidir.
İkinci hedefimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili sayısıyla siyasal destek seviyesini ençoklaştırmak, yıllardır layık olduğumuz hakkımızı milli iradenin oluruyla almaktır. Nihai arzumuz, Cumhur İttifakı'nın TBMM'de çok güçlü bir temsil imkanına kavuşmasıdır. Türkiye'mize geniş katılımlı, kapsayıcı, demokratik nitelikli, milletimizin özlemlerini yansıtan, devlet ve millet dengesini titizlikle kuran bir anayasa kazandırabilmek için Cumhur İttifakı olarak TBMM'de nitelikli çoğunluğa ulaşmamız mecburiyet, parlak bir gelecek için de mükellefiyettir. Bunu birlikte yapacağız, elbette başaracağız.”
Sevginar SALİ5933

YORUM YAP