MHP’den ev ziyaretleri

MHP’den ev ziyaretleri

25.05.2022 13:11:41

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı'nın Zafer Yalçın Başkanlığında Cumartesi günü evsahipliği yaptığı İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programı gün boyu devam etti.

Alibey, Selimpaşa, Alipaşa ve Mimar Sinan mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren MHP'liler vatandaşlar ile gündem ve bölgeye dair değerlendirmeler, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Sabah saatlerinde STK Temsilcileri ve muhtarlar ile Olta Restoran'da kahvaltıda buluşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Aksu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Türkeş Öngel ve Yüksel Kaleci, İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Grup Başkan Vekili Sultan Aşkın, ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdiler.
Alibey Mahallesinde Nurten Kaplan'ın ailesi, Selimpaşa'da Ferda Çatalkaya'nın ailesi, Alipaşa'da Ünal Gürel ve ailesinin evine misafir olan MHP'liler Mimarsinan Mahallesinde de Aynur ve Aşkın Türkeş'in evine konuk olarak gündem ve bölgemize dair istişarede bulundular.
AKSU: GAYRETİMİZ; "HERKES EŞİTTİR TÜRKİYE" ANLAYIŞI
MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Aksu, “Adım adım 2023'e ulaşacağız, ilçe ilçe gezip insanlarımızla görüşeceğiz, konuşacağız, desteklerini isteyeceğiz, mutlaka da anlaşacağız. İnanıyoruz ki Cumhur ittifakı ile ülkemizin geleceği aydınlıktır, aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz yoktur. Önemli olan millî birlik ve beraberliğimizin korunması, güçlü demokrasimizin, siyasi istikrarımızın bozulmaması, Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlere, amaçları uğruna ülkemizi yangın yerine çevirmekten çekinmeyenlere fırsat verilmemesidir. Gayretimiz; "Herkes Eşittir Türkiye" anlayışıyla, insanlarımızın mutlu, huzurlu ve gelecekten daha umutlu olduğu; küresel güç Türkiye'nin inşasıdır. Türkiye'nin istiklal içinde istikbale taşınması, devletimizin ve milletimizin ilelebet payidar kılınmasıdır” diyerek, çalışmalarının hedefini paylaştı, vatandaşların beklentilerini dinledi.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP