Mezunlarımızdan yeni yüzler ve başarılar

Mezunlarımızdan yeni yüzler ve başarılar

11.11.2020 10:11:23

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında mezun öğrencilerinden Umut Koçyiğit ve Mehmet Koray Bayram'ın mesleki çalışmalarını paylaşarak başarı dileğinde bulundu.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinin mesleki yolculuklarını ve başarılarını paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde mezun öğrencilerden Umut Koçyiğit ve …'na yer verildi.

2015 Yılı mezunu olan Umut Koçyı̇ğı̇t, sırasıyla Marı̇N Prı̇Ncess Otel, Whyn Grand Levent Otel, Mikla Restoran'da (2019 yılı Dünya ilk 50 listesinde seçilen Restoran) çalıştı, halen Turkısch Do&Co'da Flyıing Chef olarak görevine devam etmekte.

Okulumuzdan 2018 yılında mezun olan Mehmet Koray Bayram, 2019 mart ayından itibaren 9 ay süre ile İspanya'da 2 michelin yıldızlı Mugaritz mutfağında çalıştı. 2019 Eylül ayı itibari Sapa İstanbul'un mutfağında işe başladı, daha sonra Michelle Brasserie'de çalıştı.  Mehmet Koray Bayram, mesleğine Poffertjes isimli kendi işletmesini açarak devam etmekte.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezun öğrencilerini tebrik ederek, mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP