Meydan Projesi doludizgin

Meydan Projesi doludizgin

22.07.2017 11:56:33

Başkan Işıklar, Fatih Mahallesi Tarihi Kale Projesi'nin Havuzlu Kahve Meydanı'nda devam devam eden çalışmalarını inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fatih Mahallesi'nde devam eden Tarihi Kale İçi Projesi çalışmalarını denetledi. Teknik ekibiyle birlikte mahalleyi gezen Başkan Işıklar, Havuzlu Kahve Meydanı'nda incelemelerde bulundu. Bölge esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi veren Işıklar, Fatih Mahallesi'nin çalışmalar tamamlandığında bir çekim merkezi olacağı söylemini yineledi.

KENT ESTETİĞİ YARATAN DÜZENLEMELER
Yağmur suyu kanal imalatının haftasonuna kadar bitirilerek, betonlama çalışmalarının başlayacağı Havuzlu Kahve Meydanı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İmalat çalışmalarının tamamlanmasının ardından aydınlatma ve kent mobilyalarının yerleştirilmesi, bütünlük yaratacak dekoratif alan süslemeleriyle, mahalle modern ve estetik bir görünüme kavuşacak. Seyir Terası'nda, Aziz Nektaryus'un evinin çevresinde ve Havuzlu Kahve Meydanı'nda yapılacak düzenlemeleri ekibiyle görüşen Başkan Işıklar, çalışmaların hızlandırılması konusunda talimat verdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP