AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, bürokratlar ve muhtarlar tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda 2B arazileri ve ecrimisil konularını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşecek. Karakaş, “Bu konuyu çözüme kavuşturmuş olursak bir daha doğacağım” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, cuma günü AK Parti İl Başkanlığı’nda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yapılacak toplantıda 2B arazileri (Orman vasfını yitirmiş araziler), tapusuz köyler ve ecrimisil konularını görüşecek. Bürokratlar ve muhtarlar tarafından hazırlanan raporlar üzerinden Bakan Şimşek’le görüşecek olan Metin Karakaş, “Bu konuyu çözüme kavuşturmuş olursak bir daha doğacağım” dedi.
AK PARTİ’DEN
TEŞKİLAT EĞİTİMİ
Öte yandan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, siyasi çalışmalarını da ilçe teşkilatında sürdürmeye devam ediyor. Yeni yapılanma sürecinde 28 Mart 2010 Pazar günü saat 10.00’da Siyasal İletişim Teknikleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı, Kurumsal İletişim Koord. Murat Kurt ilçe binasında teşkilat mensuplarına eğitim verecek.






