Metal Bölümü öğrencileri İlgen Vida’da

Metal Bölümü öğrencileri İlgen Vida’da

14.12.2019 09:58:35

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alan Bölümü öğrencileri, Teknik Eğitim Gezilerine İlgen Vida firmasında devam etti.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alan Bölümü öğrencileri, Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi kapsamında 12 Aralık 2019 tarihinde Mesan Kilit'e gerçekleştirdikleri Teknik Eğitim Gezisi'ne aynı gün İlgen Vida ile devam etti.
Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi Yürütme Kurulu Başkanı ve Mesan Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı Halilcan Gülten, bölüm şefi öğretmenleri de öğrencilere eşlik etti.
Tülay İlgen'in sahipliğinde bölgemizde hizmet veren İlgen Vida, Mesleki İş Birliği Projesi'ne desteğini esirgemedi. Yetkililer öğrencilere, firmalarını ve ürettikleri ürünler hakkında bilgi verdi. Ardından üretim birimleri hep birlikte gezilerek çalışmalar yerinde incelendi.
Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi Yürütme Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, “Temel Öğretim Liseden, Pratik Öğretim Sanayiden” sloganı altında bölgemiz sanayici ve eğitimcilerin işbirliğinde öğrencilerin de çabalarıyla başarının kaçınılmaz olduğunu paylaştı.
Teknik Eğitim Gezisinin ardından Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimcileri, öğrencilerini ağırlayarak önemli mesleki bilgiler paylaşan İlgen Vida yetkililerine teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP