Mesan’dan geleneksel aile pikniği

Mesan’dan geleneksel aile pikniği

1.07.2019 15:14:12

Endüstriyel kilit ve menteşe sektöründe 1979'dan beri faaliyet gösteren, Türkiye'de sektöründe birinci Avrupa'da ilk üç firma arasında yer alan Mesan Kilit'in geleneksel hale getirdiği aile pikniği, Mega Country Kır Bahçesi'nde neşe içinde gerçekleşti.

2014 yılından beri bünyesinde olduğu Essentra plc Component bölümü ile birlikte büyüme, gelişme ve Ar-Ge faaliyetlerine devam eden Mesan Kilit A.Ş.'nin çalışanları ve aileleri, 29 Haziran Cumartesi günü geleneksel piknik organizasyonunda bir araya geldi.
Mesan Kilit A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve Genel Müdür Mustafa Mertöz tarafından çalışanlarına ve ailelerine iş stresinden kurtulma, kaynaşma ve sohbet ortamı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen piknik programı, bu yıl Mega Country Kır Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Şirket çalışanları ve ailelerinin yanı sıra piknik organizasyonuna Mesan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Mertöz, Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve iş insanları da katılım sağladı.

HAFTA SONU GÖNÜLLERİNCE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER
Piknik alanına girişte animasyon ekibi ve müzik eşliğinde karşılanan misafirler gün boyu çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Piknikte ailelerin güzel ve hoş vakit geçirmeleri için canlı müzik, oyunlar ve yarışmalar yapıldı. Aileler zengin sabah kahvaltısı, mangal ziyafeti, profesyonel animasyon ekipleri ile birbirinden güzel, eğlenceli ve ödüllü oyunlarla coşkulu bir gün yaşadı. Keyifli bir gün geçiren çalışanlar, etkinlikte aileleri ile birlikte yoğun iş döneminin stresini attı.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hasır şapka
Sonraki » Fethi Erkoç hayatını kaybetti

YORUM YAP