Mayıs Ayı Kültür Sanat Programı belli oldu

Mayıs Ayı Kültür Sanat Programı belli oldu

2.05.2024 10:37:14

Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğünce düzenlenecek olan Mayıs Ayı Kültür Sanat Programı duyuruldu.

Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin Mayıs Ayı programı kapsamında; sergiler, atölye çalışmaları, söyleşiler, imza günleri, yetişkin tiyatroları, çocuk tiyatroları, çocuk gösterileri, belgesel gösterimi, müzik dinletileri ve müzikli gösteriler Silivrili sanatseverlerle buluşuyor.
MAYIS AYI KÜLTÜR SANAT PROGRAMI BELLİ OLDU
Silivri Belediyesi, ilçede yaşayan bütün vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturma yönünde çalışmalarını sürdürüyor. 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler Önder Yılmaz Sahnesi, Oğuz Aral Sanat Galerisi, Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi, Mübadele Müze Evi, Silivri Sahili Sanat Parkı'nda gerçekleştirilecek.
ETKİNLİKLERE NASIL KATILABİLİRİM?
Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri hakkında detaylı bilgi 444 20 47 numaralı telefon üzerinden alınabiliyor. Tiyatro gösterileri için oyun tarihinden 10 gün önce başlayarak gösterim gününe kadar https://kultursanat.silivri.bel.tr/ adresinde yer alan online bilet ekranından bilet alınabiliyor. Biletler ayrıca Silivri Belediyesi Kültür Merkezinden de temin edilebiliyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP