Maşalacı Anaokulu’ndan velilere anlamlı hediye

Maşalacı Anaokulu’ndan velilere anlamlı hediye

15.09.2018 10:39:06

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi, velilerine anlamlı bir hediye sunarak 15. öğretim yılı ile ilgili dileklerini de paylaştı.

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Okula Uyum Programını tamamladı. Maşalacı minikleri, okulları, öğretmenleri ve yeni arkadaşlarıyla tanıştı. Hafta boyunca düzenlenen faaliyetlere katılarak okullarına alıştılar. Geleneksel hale getirilen “Okulda İlk Günüm” pozu da veren minikler, bu özel günlerini ölümsüzleştirdiler.
Yeni dönem kayıtlarının devam ettiği Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde velilere de küçük bir sürpriz hediye hazırlandı. Anaokulu Müdürlüğü, velilerin ve çocukların yaşadığı okula başlama sürecini şu sözlerle özetledi: “Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak; okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının okula uyumlarını dört gözle bekleyen velilerimiz için de zor bir süreç başlıyor. Yavrularının olduğu kadar kendilerinin de güven içinde olacağı, çocuklarının mutluluğu için çırpınırken gözlerinin arkada kalmayacağı bir süreci de onlar yaşıyorlar.
Çocuklarını okula götürüp eve geldiklerinde bir hüzün kaplıyor onları da. Kısa süreli bir ayrılık yaşıyorlar. Ama Çocuklarının büyüdüğünü, okulda kazanacağı eğitici ve öğretici bilgileri, kazanacağı kazanımları ve kendine olan güveninin bağımsız bir iş yapma becerisi ile sosyalleşeceğini düşündüklerinde içlerine bir su serpiliyor.
Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak tüm anne ve babalarımızı çok iyi anlıyor ve onlara ufak bir sürpriz hediye sunuyoruz. Hediye paketimizde; bir kâğıt mendil, iki adet bitki çayı, pamuk topu ve bir notumuz var. Peki bu hediye ne anlatıyor? Hep birlikte okuyalım:

"SEVGİLİ ANNE VE BABA ;
Okulun ilk günlerinde kıymetli yavrunuzla kısa süreli bir ayrılık yaşayacaksınız. İşte bu nedenle bizden size küçük bir hediye…
Renkli pamuk topunu elinize alın. Size yumuşaklık hissi verecek. Bu çocuğunuzun nazik ruhunu hatırlamanız için :) Bu güzel ruhu hatırlarken belki bir iki damla gözyaşı dökeceksiniz.
Peçetemiz bu güzel ve anlamlı gözyaşları için. Eve ulaştığınızda kendinize bir fincan çay demleyin ve rahatça koltuğa uzanın.
Çünkü çocuğunuz ve biz en iyisi olmak için çok çalışacağız. Çocuklarımızın mutlu ve güven duygusu içinde okula gidip gelmeleri istekli olmaları bizim en büyük mutluluğumuz. Bir dolu etkinlikler, oyunlar, eğitici öğretici faaliyetlerle önümüzdeki öğretim yılını kıymetli çocuğunuzla birlikte geçireceğiz.
Mutlu ve bilgiye meraklı, Atatürk ilkelerine ve milli değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek için siz değerli velilerimizle birlikte iletişimimizi hiç eksik etmeden, ortak fikir ve işbirliği yaparak çalışmayı hedefliyoruz. Bu yüzden çok mutluyuz :)
15. Yılımıza girdiğimiz bu öğretim yılında; tüm velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz için sağlıklı başarılı bir sene olmasını diliyoruz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP