Marmara’da Kadınlar Gününe özel FemPower Summit

Marmara’da Kadınlar Gününe özel FemPower Summit

4.03.2021 10:09:50

Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Merkezi (ESKAR) ve Marmara İşletme Kulübü işbirliği içerisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak FemPower Summit düzenliyor.

Mondelez Müşteri Hizmetleri & Lojistik Ülke Müdürü Özlem Önen, Sabancı Üniversitesi CFO Huriye Okumuşoğlu, Doğadan Genel Müdürü Suna Atalay, Facebook Women@ Türkiye Ece Ademoğlu, ESKAR Merkez Müdürü Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, BBK Türkiye Ofisi CEO Bilgün Gürkan, Şişecam Düzcam Güney İtalya Fabrikası Müdürü Seçil Erman ve Reeder Co- Founder Sezen Sungur Saral'ın da katılacağı FemPower Summit, farklı sektörlerde çalışan kadın yöneticilerin bir araya geldiği ve tecrübelerini aktaracakları bir program şeklinde hazırlanıyor.

Düzenlenecek olan oturumlarda konuklar; kendi kariyerlerinden temellenerek iş dünyasından, çalışma hayatında kadının haklarından, toplumda ve iş yaşantısında kadının yerindeki deneyimlerini paylaşacaklar.

Etkinlik Airmeet platformu üzerinden gerçekleşecek. Kayıt olup yerinizi ayırtabilirsiniz! Etkinlikle ilgili tüm detayları @marmaraisletmekulubu Instagram hesabından inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi

YORUM YAP