Kulüp yönetiminden eleştirilere yanıt

Kulüp yönetiminden eleştirilere yanıt

17.08.2016 13:29:35

Ortaköy Spor Kulüp yöneticisi Özgür Uçan, Anıl Ergun'un sorguladığı konuların ardından bir açıklamada bulundu. Kulüp yöneticisi faaliyetleri ve mali yönü ile alakalı durum değerlendirmesinde bulunurken, meydanın kiralandığı iddiasına değinmedi.

Özgür Uçan'ın açıklaması şöyle: “Öncelikle bu yazıda sorguladığın konuların siyasi hesaplaşmalarınla alakalı olduğunu biliyorum Anıl kardeş ama bu noktada başkanlığını yaptığım ve şu an yöneticisi olduğum Ortaköy Spor Kulübü buna alet edildiği ve muhatap olarak bizi ilgilendirdiği için cevap vermek isterim.

Şu an 79'a yakın lisanslı futbol öğrencisiyle ve 25 yakın folklor öğrencisiyle 14'e yakın tenis öğrencisiyle ve malzemeleri alınan satranç şubesiyle 20 - 25 olur tahminen öğrenci sayısıyla faaliyet gösteren bir spor kulübüyüz. Bölgemizde bu kadar çok alanda faaliyet gösteren başka bir kulüp bulamasın. Araştır istersen bu yükün altından kalkmanın yıllık maliyeti 75 - 80 Bin TL. Eğer gerçekten merak ediyorsan hepsi kalem kalem yazılı sana sunabiliriz. Ayrıca her yıl dernekler masasına tüm gelir ve giderlerimizin resmi şekilde sunulduğu tüm evraklarıyla mevcuttur. Bu yükün altından başta Eriş Yem ve bize lokal ile yakın zamanda düğün salonunu çok cüzi bir rakamla kiralayan Silivri Belediyesi olmak üzere burada ismini sayamadığım birçok yardımsever işletme kurum ve şahıslardan oluşan gönüllü yardımsever kitle tarafından yapılan desteklerle kalkabiliyoruz. Bu maliyetin yarısına yakın bir rakamı da başta Başkan Akın Daylan olmak üzere yönetim kurulundaki Muharrem Güzdemir -Ersoy Güvenç- Yusuf Salman-Metin Akgün-Turgay Demirbaş-Özgür Uçan olarak biz ve duyarlı üye ile hayırsever insanlar karşılıyor. Ve onlar bu suçlamaları hak etmiyorlar. Hepsinin kendi ceplerinden harcadıkları paralara şahidim, tümü desenin iddialarındaki gibi değil haysiyetli, şerefli, namuslu insanlar. Zamanını ve paralarını harcayan bu insanlara bu haksız iftiraları atmanı kınıyorum. Belediyenin bu yerleri spor kulübüne kiralaması kulübün faaliyetlerini daha da arttırmıştır. Yazımın başında da belirttiğim gibi folklor, satranç, tenis gibi faaliyetlerde de bölgemizdeki okulla yapılan ortak çalışmalarla faaliyete geçmiştir, öğrencileri mevcuttur. Ortaköy spor kulübü köklü, saygın, büyük bir kulüptür. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öyle olacaktır. Ayrıca hesap veremeyeceği hiçbir konu yoktur. Kim ne zaman isterse şahsım ve yönetim kurulu her konuya cevap vermeye hazırız. Kulübün kuruluşundan bu güne kadar bu güzel ruhun içinde bulunan maddi, manevi desteğini veren güzel insanlara şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yıpratmaya çalışanları da kınıyorum.”

 

Öncelikle bu yazıda sorguladığın konuların siyasi hesaplaşmalarınla alakalı olduğunu biliyorum anıl kardeş ama bu noktada başkanlığını yaptığım ve şu an yöneticisi olduğum örtaköy spor kulubünün buna alet edildiği için ve ve sorduğun sorularda muhattap olarak bizi ilgilendirdiği için cevap vermek isterim yazdıklarına

Şu an 79 a yakın lisasnlı futbolöğrencisiyle ve 25 yakın foklor öğrencisiyle 14 e yakın tenis öğrencisiyle ve malzemeleri alınan satranç şubesiyle 20 - 25 olur tahminen öğrenci sayısı faliyet gösteren bir spor kulübüyüz. Bölgemizde bukadar çok alanda faliyet gösteren başka bi kulüp bulamassın araştır istersen bu yükün altından kalkmanın yıllık maliyeti 75 - 80 bin tl eğer gerçekten merak ediyorsan hepsi kalem kalem yazılı sana sunabiliriz ayrıca her yıl dernekler masasına tüm gelir ve giderlerimizin resmi şekilde sunulduğu tüm evraklarıyla mevcuttur bu yükün altından başta eriş yem ve bize lokal ve yakın zamanda düğün salonunu cok cüzzi bir rakamla kiralayan silivri belediyesi olmak üzere burda ismini sayamadığım birçok yardımsever işletme kurum ve şahıslardan oluşan gönüllü yardımsever kitlenintarafından yapılan desteklerle kalkabiliyoruz ve bumaliyetin yarısına yakın bi rakkamıda başta başkan akın daylan olmak üzere yünetim kurulundaki muharrem güzdemir -ersoy güvenç- yusuf salman-metin akgün-turgay demirbaş-özgür uçan olarak biz ve duyarlı üye ve hayırsever insanlar karşılıyor ve bu suçlamalamaları hak etmiyorlar hepsinin kendi ceplerinden harcadıkları paralara şahidim ve hepside senin iddalarındaki gibi deyil haysiyetli şerefli namuslu insanlar olduğunu söylemek isterim zamanını vaparalarını harcayan bu insanlara bu haksız iftiraları atmanı kınıyorum belediyenin bu yerleri spor kulübüne kiralaması kulubün faliyetlerini dahada arttırmıştır yazının başındada belirttiğim gibi foklor satranç tenis gibi faliyetlerdede bölgemizdeki okulla yapılan ortak çalışmalarla faliyete geçmiştir öğrencileri mevcuttur ortaköy spor kulübü köklü saygın büyük bi külüptür bundan önce olduğu gibi bundan sonrada öyle olacaktır ve hesap veremeyeceği hiçbir konu yoktur kim nezaman isterse şahsım ve yönetim kurulu olarak cevap vermeye hazırız Kulübün kuruluşundan bu güne kadar bu güzel ruhun içinde bulunan maddi manevi desteğini veren güzel insanlara şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum yıpratmaya çalışanlarıda kınıyorum

YORUM YAP