Küçükçekmece Ufukspor 1-3 Gazi Mahallesi

Küçükçekmece Ufukspor 1-3 Gazi Mahallesi

26.08.2022 10:00:46

2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında İstanbul Süper Amatör lig takımlarından Küçükçekmece Ufukspor ile Bölgesel amatör lig takımlarından Gazi Mahallesi ile oynadığı ilk hazırlık maçından 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmadaki goller Alattin (2) Ali Samet Gazi Mahallesi takımın gollerini atarken Küçükçekmece Ufukspor'un tek gollü Halil İbrahim'den geldi. Gazi Mahallesi futbol takım Teknik direktörü Meşgul Alada, “Bugün bizim ikinci hazırlık maçımızı, yeni bir takımız genç bir takımız ama istekli mücadeleci arzulu gördüm takımı bundan sonraki maçlarda da iyi oyun oynamaya çalışacağız keyif vermeye çalışacağız oyunu çirkinleştirmeden rakibe saygı duyarak bu oyunu oynamaya çalışacağız” dedi.

Küçükçekmece Ufukspor Teknik direktörü Murat Müftüoğlu, “İlk maçı olmasına rağmen takımdan memnunum futbolcu kardeşlerimizin ortaya koydukları çabala takım olma çabası mücadele oldukça iyiydi. Lig maçlarımızı başlayana kadar daha çok çalışarak, hazırlık maçları yaparak eksiklerimizi yapacağımıza inanıyorum bugünkü rakibim izi bildiğiniz gibi Bölgesel amatör lig takımlarından Gazi Mahallesi bizim için ciddi bir hazırlık maçıydı oyuncularımızı görmek açısından önemlidir Gazi Mahallesi takımızda çok teşekkür ederim yeni sezonda kendilerine başarılar dilerim” dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP