Küçük Kılıçılı’da mezbaha gündemi

Küçük Kılıçılı’da mezbaha gündemi

25.01.2020 10:01:27

Mahalle ziyaretleri kapsamında Başkan Volkan Yılmaz, Küçük Kılıçlı Mahallesi'ni de ziyaretler etti.

Başkan Yılmaz'a yardımcıları Emre Sarısaltıkoğlu ve Hasan Solak, belediye meclis üyeleri ve Engin Girgin ile birim müdürleri eşlik etti.

KÜÇÜKKILIÇLI'DAKİ ÇOCUK PARKLARINA BAKIM

Başkan Yılmaz, Küçükkılıçlı mahalle muhtarı Engin Girgin ile birlikte incelemeler yaptı. Köy girişinde ve köy içinde bulunan çocuk parklarının yenilenmesi, özellikle oyun oynayan miniklerin trafiğe çıkmasını engellemek amacı ile çit yapılmasını, salıncak ve kaydırak gibi oyuncakların bakımlarının yapılmasını ilgili birim müdürüne not aldıran Başkan Yılmaz, köy camisinde boyama işlemi için talimat verdi. 

KÖY KAHVEHANESİNDE MEZBAHA KONUŞULDU

İncelemelerin ardından köy kahvehanesinde mahalleliler ile bir araya gelen Başkan Yılmaz,  vatandaşların yönelttiği hayvan satış yeri ve mezbaha sorusuna yönelik olarak, “Silivri, Çatalca ve çevre ilçelerde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın hayvan satış yeri ve mezbaha yönünde talepleri olduğunu biliyoruz. Seçim sürecinde İBB ile birlikte yapacağımız bizim de bir projemiz vardı. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bu projeyi sunduk, Ekrem Bey de sıcak bakıyor. Konuyu takip ediyoruz ve gerekli hatırlatmalarda bulunmaya devam edeceğiz” şeklinde bilgiler aktardı.

Başkan Yılmaz, mera alanlarındaki incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

YORUM YAP