“Küçük adımların büyük etki yaratacağına inanıyoruz”

“Küçük adımların büyük etki yaratacağına inanıyoruz”

26.05.2021 10:26:49

“Dünya ve Biz Bir Ekibiz” e-Twinning Projeleri kapsamında etkinlikler gerçekleştiren Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, “Temiz çevre, temiz insan, temiz gelecek için hep birlikte atılacak küçük adımların büyük etki yaratacağına inanıyoruz” mesajını verdi.

2020-2021 Eğitim-öğretim yılında başlatılan “Dünya ve Biz Bir Ekibiz” e-Twinning Projesi, Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni İpek Yurteri ve İngilizce Öğretmeni Elif Kaplan sorumluluğunda, Okul Müdürü Rıfat Demiroğlu'nun desteğiyle öğrenciler tarafından özveriyle yürütüldü.

Proje kapsamında öğrenciler, ağaç dikme deneyimi yaşarken insanlığın var olması için temel gereksinim olan tohumları da tanıdı.

Projeyle birlikte çevreye duyarlılıkları artan öğrenciler, temiz suları korumak amacıyla "Atık Yağları Toplama" kampanyası başlattı. Ayrıca güzel dünyamızı kirleten plastiklere dikkat çekmek için atık maddelerden tasarımlar oluşturdular.

Öğrencilerinin yaptıkları bu çalışmalar diğer arkadaşlarında ve ailelerinde de farkındalığı artırdı.

Gümüşyaka Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, “Dünya ve Biz Bir Ekibiz Projesi katılımcıları olarak temiz çevre, temiz insan, temiz gelecek için hep birlikte atılacak küçük adımların büyük etki yaratacağına inanıyoruz.” paylaşımında bulundu.  

YORUM YAP