KREDİ KEFAALET SEÇİME GİDİYOR

KREDİ KEFAALET SEÇİME GİDİYOR

27.12.2017 18:28:40

19 Ocak 2018 tarihinde 2017 yılı olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirmeye hazırlanan SS Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin yönetim kurulu üyeleri Şenol Türkyılmaz ve Yaşar Dülgeroğlu ile birlikte Hürhaber'i ziyaret etti.

Sebahattin Öpçin ve yönetimi Ocak ayında üst birlikleri tarafından alınan genel kurul kararında güven tazelemeyi amaçlıyor.

ÖPÇİN: KREDİ KEFALET EMİN ELLERDE
“Kredi Kefalet emin ellerde” iddiasını rakamlarla açıklayan Başkan Öpçin, “2015 yılında 26 Milyon 500 Bin TL kredi dağıttık. 2017 yılında bu rakam 54 Milyon 500 Bin TL'ye erişti.

“TRAKYA'DA VE İSTANBUL'DA 1. SIRADAYIZ”
Üyelerimize en üst limitten kredi kullandırıyoruz ve risk grubu dağılımında en az riskli olarak Trakya'da da, İstanbul'da da 1. sıradayız. Tüm üyelerimize, yönetim kurulu üyelerim ve kooperatif çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu başarıda hepimizin emeği, çabası ve görev bilinci ile çalışması yatıyor” dedi.
“Bizler yeri geliyor esnafımızın kötü gün dostu, yeri geliyor bir adım daha işlerini ileriye taşımaları için tutunduğu destek eli oluyoruz” diyen Öpçin, kredi verme imkanlarının bankaların ve kooperatifin genel kıstaslarına dayandığını da unutmamak gerektiğini söyledi.
Birlik kararı ile belirlenen seçim tarihlerinin 19 Ocak 2018 olduğunu ifade eden (çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı 27 Ocak 2018 tarihinde çoğunluk aranmaksızın yapılacak) Öpçin, Garden Et Lokantasında üyelerin huzuruna çıkarak mevcut yönetimiyle yeniden güven tazelemeyi amaçladıklarını belirtti. Hükümetin esnafa son dönemde ciddi destekleri olduğuna işaret eden Öpçin, “Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi. “Kredi Kefalete devletimizin emaneti gibi bakıyoruz gereğini yerine getiriyoruz” şeklinde konuşan SS Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, yeni düzenlemelere göre Halkbank onayı ile 500 Bin'e kadar 10 yıl vadeli iş yeri ve 250 Bin'e kadar 5 yıl vadeli araç kredisi ve 200 Bin'e kadar aylık ve 3'er aylık dönemlerde ödemeli bir yıl vadeli %4 faiz oranı, 2 ile 5 yıl vadeli %5 faiz oranı ile işletme kredisi imkanı kefalet kooperatifi kefaletiyle üyelerine destek sunabildiklerine işaret etti. Öpçin, “Bizim kurumumuzdan kredi kullanan pek çok kişi beni tanımaz bile. Tanıması da gerekmiyor. Önemli olan geldiğinde kooperatifte işinin görülmesi. Ben ve yönetici arkadaşlarım fazla göz önünde olmayı sevmeyiz. Görevimiz kendimizi tanıtmak değil, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti en sağlıklı şekilde almalarını sağlamak. Hiçbir şahsi menfaat veya beklentimiz yok. Üstlendiğimiz görevi layıkıyla yapmak ve esnaflarımız için varız” şeklinde hizmet anlayışlarını anlattı.

“BİR DÖNEM DAHA HİZMETE TALİBİZ”
Bu güne kadar hiçbir kurum veya kişi ile çatışma içinde olmadıklarını belirten Öpçin, “Üyelerimize hizmet dışında bir gündemimiz ve gayretimiz olmadı olmaz. Üyelerimizin takdiri ile bir dönem daha hizmete talibiz, herkesin desteğini bekliyoruz” diyerek açıklamalarını noktaladı.
Haber
Merkezi

YORUM YAP