Kotil yardımseverliğini yine esirgemedi

Kotil yardımseverliğini yine esirgemedi

27.04.2020 15:43:11

Edanur Şefkat Evi ve Kotil Vakfının kurucusu Şevket Kotil,  salgın ile mücadele döneminde de ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı özenle sürdürüyor. Silivri'de tüm yardım süreçlerinde olduğu gibi Türkiye çapındaki kampanyalara da destek vermeye devam etti.

Silivri'nin tanınmış hayırseverlerinden Şevket Kotil Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın başlattığı köy bakkallarına vatandaşlarımızın borçlarını kapatma kampanyası ve Gıda Bankası'na katkıda bulundu.
Edanur Şefkat Evi ve Kotil Vakfının kurucusu Şevket Kotil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salgın sebebiyle hayata geçirdiği “Biz bize yeteriz” kampanyalarına da ciddi bir destekte bulundu.
Türkiye geneli ve yerelde birçok ihtiyaç sahibinin yardımına yetişen hayırsever iş insanına Gıda Bankasına sunduğu destek için Belediyenin resmi sosyal medya hesabından şu teşekkür yayınlandı: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Silivri Gıda Bankası'na 50 koli kumanya desteğinde bulunan Şevket Kotil'e örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.”

YORUM YAP