Kotil, iftar geleneğini bozmadı

Kotil, iftar geleneğini bozmadı

28.05.2019 10:14:10

Kotil Vakfı'nın Kurucusu hayırsever iş insanı Şevket Kotil, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe protokolü ve dostlarını iftar davetinde ağırlama geleneğini bu sene de sürdürdü.

Cumartesi akşamı Vakıf Merkezinde düzenlenen iftara AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Cumhuriyet Savcısı Bilal Çıldır, Jandarma Komutanı Güngör Kırarslan, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Şevket Kotil'in onursal başkanı olduğu Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile kurucu başkanı Esma Tüfekçi Zorer, Ramazan Atabay gibi isimler katılanlar arasındaydı. Konuklarını bizzat karşılayan ve tek tek ilgilenen Şevket Kotil iftar davetine iştirak edenlere teşekkür ederken, Ramazan'ın önemine işaret etti birlik, beraberlik mesajları verdi. Ramazan'ın bereketine vurgu yapan Kotil, bolluk, bereket ve mutluluk içinde nice bayramlar dileğinde bulundu, ülkemiz ve de tüm İslam Alemi için barış ve huzur temennileriyle sözlerini noktaladı.

Misafirler, Şevket Kotil'e güzel evsahipliği için teşekkür ederek ve “Allah kabul etsin” temennileriyle iftardan ayrıldı.
Ersin Ergin

YORUM YAP