Köse, Beyciler’in ihtiyaçlarını anlattı

Köse, Beyciler’in ihtiyaçlarını anlattı

17.01.2019 11:00:49

5 yıldır Beyciler'in ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşadıkları sorunların çözümü için muhtar olarak etkin bir çalışma ortaya koyan Yaşar Köse, 31 Mart 2019'da yeniden aday olup olmama konusunu vatandaşlarla istişare ettikten sonra kararlaştıracağını ifade etti.

Beyciler Muhtarı Yaşar Köse, ikinci dönem adaylık konusunu mahalle halkı ile istişare ettikten sonra kesinleştirmeyi düşündüğünü belirtirken hali hızarda çözüm bekleyen konulara dikkat çekti.

ARA YOL SORUNU
“4 km'ye yakın mahalle aralarında bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan bir yol bölgemiz var.

OKUL VE MEZARLIK İSTİNAT DUVARLARI ONARIM İHTİYACI
Okulumuzun istinat duvarı çok kötü bir durumda en kısa sürede yenilenmeli. Mezarlıkta ara yollarda düzenleme ihtiyacı var, buranın da istinat duvarlarında iyileşme yapılması lazım.

DÜĞÜN SALONU TALEBİ, KAPALI PAZAR YERİ EKSİKLİKLERİ VAR
Düğün Salonu eksikliğimiz var. Kapalı Pazar yerimizin de eksiklikleri var çok rüzgar alıyor” şeklinde Beyciler'in hizmet beklentilerini sıralayan Köse, söz konusu ihtiyaçların ivedilikle giderilmesi gerektiğini belirtti.

EN YAKIN MEZBAHA ESENYURT'TA
Değirmenköy ve Gmüşyaka'daki mezbahaların kapatılmasından sonra Silivri'de hayvancılıkla uğraşan vatandaşların kullanabileceği en yakın mezbahanın Esenyurt'ta olmasını eleştiren Köse, “Bu doğru bir şey değil. Hayvancılıkla uğraşan köylülerimizi zora sokuyor…” dedi.

BELEDİYE YOL VE KİLİT TAŞI ŞANTİYESİ KURMALI
Silivri Belediyesinin yol ve kilit taşı şantiyesi kurarak mahallelerin ortak sorunu ara yollar ile ilgili daha sağlıklı çözüm üretebileceğine ilişkin görüşünü aktaran Köse, “Tüm köylerde eminim ara yolların bozuk oluşu ile ilgili sıkıntıyı dinlemişsinizdir” dedi.

ATM YA DA PTT İRTİBAT BÜROSU TALEBİ
Beyciler'de 500'e yakın emekli bulunduğunu ifade eden muhtar, ATM ya da PTT irtibat bürosu ihtiyaçları olduğunu da ekledi. Haber Merkezi

YORUM YAP