Koçer ve ekibinden Işıklar’a ziyaret

Koçer ve ekibinden Işıklar’a ziyaret

21.02.2018 10:06:50

İkinci kez seçilerek güven tazeleyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, yola çıktığı ekibi ile birlikte Başkan Işıklar'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

28 Ocak Pazar günü yapılan Genel Kurul'da yeniden Başkan seçilen Nuray Koçer, önceki gün yol arkadaşları ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan da eşlik etti.

“OMUZ OMUZA  VEREREK ÇALIŞACAĞIMIZA İNANCIM SONSUZ”
Koçer, “Geride bıraktığımız 4 yıllık görev dönemimizde her zaman yanımızda oldunuz, yolun her adımında bize yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte, omuz omuza başarılı çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğimiz inancındayım. Esnafımıza, ilçemize, ülkemize hizmetimize devam edebilecek olmanın sevincini yaşadığımızı içtenlikle ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki dört yıl boyunca da esnafımıza hizmetkarlık için yola çıktığım arkadaşlarımla gelişen Silivri vizyonuna uygun bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza her geçen gün artan bir tempoyla devam edeceğiz.” diye konuştu. Ardından İlçe Seçim Kurulu'ndan geçtiğimiz günlerde teslim aldığı mazbatasını Işıklar'a takdim etti.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık görevine tekrar seçilen Nuray Koçer'i ve beraberindeki yönetimini tebrik eden Işıklar, yeni görev dönemleri için başarı dileklerinde bulundu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP