KOÇER VE EKİBİ KAVAKLI’DAYDI...

KOÇER VE EKİBİ KAVAKLI’DAYDI...

13.12.2017 15:26:55

İkinci dönem için güven tazelemeye hazırlanan Nuray Koçer ve ekibi, 28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesinde saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.

28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda güven tazelemeye hazırlanan Nuray Koçer, ekibiyle ziyaretlere başladı.
Kavaklı'da esnafları dolaşan ve destek isteyen Koçer, üyelerinin beklentilerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

KOÇER: BÜYÜK BİR HASSASİYETLE HİZMET VERDİK, AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ
Yeniden aday olduğunu üyeleriyle paylaşan ve yönetimi ile birlikte tekrardan göreve talip olduğunu anlatan Koçer, “Biz görev yarışında da hizmet yarışında da yeniden varız. 2 Mart 2014'te seçildiğimiz günden bu yana, 4 sene zarfında hangi esnafım olursa olsun kapımız her daim açık olmuştur, hiç kimse “Başkanım geldik kapınız kapalıydı”, “Geldik evrak alamadık” diyemez… Odanın haricinde esnaflarımızın Emniyetle, Bağ Kur, SSK, Kaymakamlık, Belediye veya Vergi Dairesinde olan işlerini her daim takip ettik, yardımcı olmayı görev bildik. Büyük bir hassasiyetle hizmet verdik ve aynı şekilde üyelerimiz takdir ettikleri halde vermeye devam edeceğiz” dedi.

“ESNAF VARSA BİZ DE VARIZ”
Esnaf ve Sanatkarları gönülden sevdiğini belirten Koçer, “Tüm samimiyetimle söylüyorum; esnafımız için varız. Esnafımızın bizlere verdiği yetki ve duyduğu güvene her daim layık olmak için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerde esnafların ilgisi ve destek söylemleri ile moral depolayan Koçer ve ekibi, Cuma günü Kavaklı'dan sonra çalışmalarına Cumartesi günü Sanayi Sitesinde devam etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP