Koçer: Kendimizden çok, size güveniyoruz

Koçer: Kendimizden çok, size güveniyoruz

23.01.2018 10:30:46

Genel kurullarına bir hafta kala bugüne kadar gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını Hürhaber'e değerlendiren Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, “Üyelerimizin sağ duyusuna, desteğine kendimizden bile daha çok güveniyoruz. Onlar olmasa biz olmayız. Kaldı ki bizler onlar için varız. Şunu da tüm açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki; gücümüzü haklılığımızdan daha çok, esnaf ve sanatkarlarımızın desteği, bize duyduğunuz güven ve inançtan alıyoruz” şeklinde konuştu.

Güven tazelemek üzere 28 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek genel kurula hazırlanan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, ekip arkadaşları ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretleri yapan Koçer ve ekibi, aynı zamanda odada da yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor.

KOÇER: KALBİMİZ DE, KAPIMIZ DA HERKESE AÇIK
“Oda Başkanı seçildiğim günden bu yana kıpım, hayatım boyunca gönlüm herkese açık yaşadım, böyle olması gerektiğine inandım, başka türlüsü benim elimden gelmez, yakışmaz da. Kimsenin kalbini kırmadan, yaşamayı benimsediğim gibi bu anlayışla da hizmet ettiğimi tüm samimiyetimle paylaşabilirim” diyen Koçer, seçim sürecine ilişkin gözlemlerini şöyle aktardı:

“HİÇBİR ESNAF VEYA SANATKARIM SORUNUNA KAYITSIZ KALDIĞIMIZI, ELİMİZDEN GELENİ YAPMADIĞIMIZI SÖYLEYEMEZ”
“Biz üyelerimizin arasına seçim dolayısıyla inmiş değiliz. 4 yıl boyunca her zaman yanlarındaydık. Cenazelerimizi beraber kaldırdık, düğünlerimizde birlikte oynadık. Sorun olduğunda çözene kadar beraber uğraştık, güzel bir gelişmenin keyfini birlikte çıkardık. Hiçbir esnaf veya sanatkarım sorununa kayıtsız kaldığımızı, elimizden geleni yapmadığımızı söyleyemez. Bu konudaki vicdani huzuru hiçbir şeye değişmem, kıymetinin bilindiğini, emeklerimizin değer gördüğünü seçim vesilesi ile gözlemlemek bizleri onurlandırıyor. Mucizeler sözü vermeyiz ama bundan sonra da üyelerimizin yanında olacağımızın yarattığı güven duygusuyla, üyelerimizin işine de, yaşantısına da katkı sunmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin sağduyusuna, desteğine kendimizden bile daha çok güveniyoruz. Onlar olmasa biz olamayız. Kaldı ki bizler onlar için varız.
Şunu da tüm açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki; gücümüzü haklılığımızdan daha çok, esnaf ve sanatkarlarımızın desteği, bize duyduğunuz güven ve inançtan alıyoruz. Huzurlu, güvenli, kolaylaştırıcı, sorunların çözümü için çalışan temsilciler isteyen üyelerimizin desteği ile da etkin ve kararlı şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP