Koçer: Her zaman üyelerimizin yanındayız

Koçer: Her zaman üyelerimizin yanındayız

20.06.2023 10:47:04

Berber esnafıyla bir araya gelen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, sorunların çözümü, beklentilere yönelik istişarelerde bulundukları faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Pazar günü ilçemizde faaliyet gösteren berberlerle bir araya geldi.
Oda toplantı salonunda düzenlenen programa berber esnafı yoğun katılım gösterirken, gündemde yeni tarife, fahiş kira artışları ve işleyişe yönelik istek ile beklentilerin ele alındığı öğrenildi.
KOÇER: FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU
Başkan Nuray Koçer, “Berber esnafımızın tatil günü olduğu için özellikle Pazar'ı seçtik. Ayrıca da Babalar Gününde üyelerimizle kısa bir toplantıda buluşmayı uygun gördük. Merkez ve mahallelerde farkı ücret tarifesi uygulamasını ortadan kaldırmak hususunda mutabık kalmakla birlikte yeni fiyatların kesinleşmesi için asgari ücret zammının nihai halini görmek için bekleyeceğiz. Ardından yönetim kurulu kararımızı alıp Birliğe onay için göndereceğiz.
Esnaflarımızın en sık karşılaştığı sorun ise kira artışlarındaki fahiş zamlar. Bu konuda da neler yapabiliriz istişare ettik.
Açıkça herkesin görüşlerini ve sıkıntılarını ortaya koyduğu faydalı bir toplantı oldu. Berber ve diğer tüm esnaf ile sanatkarlarımıza hayırlı, sorunsuz, bereketli kazançlı çalışmalar diliyorum. Oda olarak her daim üyelerimizin yanındayız” dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP