Koçer, esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür etti

Koçer, esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür etti

19.05.2017 15:13:25

Alt yapı çalışmalarının esnaflar mağdur edilmeden, hak ve hukukları gözetilerek gerçekleştirilmesi ile ilgili çağrısına duyarlılık gösteren tüm yetkililere teşekkür eden Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, “Esnaflarımız arayarak teşekkür etti. Onların teşekkürüne katılıyor ve çağrımıza hassasiyetle yaklaşan herkese minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Daha yapılacak işler var biliyorum, aktardığımız sıkıntılar da tamamen çözülmüş değil ancak gösterilen iyi niyet ve gayretle tüm zorlukların üstesinden geleceğimize dair inancım tazelendi” dedi.

10 Mayıs 2017 tarihinde “Koçer'den önemli çağrı” başlıklı manşet haberimizde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer'in, esnafların daha fazla mağduriyet yaşamaması için bölgemizde alt yapı çalışmalarını yürüten kurumların yetkililerine acil ve önemli çağrısını duyurduk.
Başta İSKİ'nin ve yer yer BEDAŞ, Türk Telekom, Belediyenin Silivri'nin birçok bölgesinde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarının esnaflara mağduriyetler yaşattığı ile ilgili yoğun şikâyetler aldığını paylaşan Koçer, “Özellikle küçük esnaflarımız için aylar, haftalar olarak uzayan çalışmalar ciddi bir iş ve gelir kaybı olarak yansıyor. Çalışmaların daha seri, düzenli, koordineli şekilde, eksiksiz yapılması ile ilgili İSKİ, İBB ve Silivri Belediyesi yetkilerine çağrıda bulunmak istiyorum. Esnaflarımızın bu sıkıntısının takibini Silivri Belediyesi kadar AK Partili yetkililerin de özellikle İBB ayağında görev bileceğinden eminim” diyerek, beklentileri aktardı.

KOÇER, ESNAF VE SANATKÂRLAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Koçer dün gazetemizi arayarak, “Haber üzerine yetkililer ve esnaflardan çok güzel geri dönüşümler aldık. İnandığımız ve beklediğimiz gibi herkes üzerine düşeni yaptı ve çalışmalar hızlandı, tabi tamamlanması için daha yapılacak çok iş var. Esnaflarımızdan aldığımız teşekkürleri tüm yetkili ve sorumlu ilgililerle paylaşmak istiyorum. Gayretlerinin fark edildiğini bilmelerinin çalışmalarının devamında yarar sağlayacağı kanısındayım.

“DUYARLILIĞIN SÜRMESİNİ DİLİYORUM”
“Daha önce belirttiğim gibi Silivri'nin iyi olmasını, gelişmesini esnafımızın canlanması, iş potansiyelinin artması ve gelişmesinden ayrı tutulamaz. Tüm ilgili ve yetkilileri esnaf ve sanatkârlarımızın şikâyetlerine, beklentilerine yönelik duyarlılığını sürdürmelerini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde, birbirimizin hak ve hukukunu önemseyerek ve de her birimiz elinden geleni yaparak daha güzel bir Silivri'de, daha mutlu ve halimizden memnun yaşarız. Konuya duyarlılıkla yaklaşan, herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” diyen Koçer, esnafın gündemini yakından takip etmeyi, Silivri'ye ilk günkü aşkla hizmet konusunda çabalarını sürdüreceklerini aktardı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP