Koç: Erdoğan'ı yeniden Başkan yapmak için çalışacağız

Koç: Erdoğan'ı yeniden Başkan yapmak için çalışacağız

17.03.2023 15:26:24

AK Parti'nin Silivri'de en etkin Gençlik Kolları Başkanlarından biri olarak adını siyasi sayfalara yazdıran Orhan Koç, “Vakit yeniden yollara düşme vaktidir” diyerek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Başkan yapmak için çalışacağız” mesajını verdi.
“ERDOĞAN'I YENİDEN BAŞKAN YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Gençlik Kolları görevinden ayrıldıktan sonra aktif siyasete ara vermek durumunda kalan Koç, kritik seçim arifesinde önemli bir çıkış ve mesajla gündemde. Koç'un paylaşımı aynen şu şekilde: “14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Başkan yapmak için çalışacağız. Bu ülkeye sayısız hizmet kazandırmış, 20 yılda ülkemizi her alanda geliştirmiş, güçlendirmiş bir hükümet olduğumuzu unutmayalım.
“BU ÜLKE İÇİN 20 YILI, 50 YILLIK BİR ÇALIŞMA HACMİ OLUŞTURMUŞ OLARAK YÖNETTİ”
Cumhur İttifakını oluşturan tüm siyasi partilere ve teşkilatlarına şunu ifade etmek isterim; Bakınız birlikte yol yürümek üzere katıldığınız Cumhur İttifakının adayı Sn. Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için 20 yılı, 50 yıllık bir çalışma hacmi oluşturmuş olarak yönetti. Bizler de bu 20 yılın bir döneminde O'nunla birlikte çalışma fırsatı bulduk ve şahit olduk. Bugün itibariyle 58 gün kalan seçimlere, her gün 30 icraatını anlatarak devam etsek ancak seçime kadar bitirebiliriz.
“OLUŞTURULMAK İSTENEN ALGILARA SAKIN HA KULAK ASMAYINIZ”
Kamuoyunda sübliminal olarak oluşturulmak istenen algılara sakın ha kulak asmayınız. Gecesini gündüzüne katıp bu ülke için katma değer üretmeye çalışan bir Lidere sahibiz çok şükür.
Vakit yeniden yollara düşme vaktidir. Tasalanmak yok! Ye'ise kapılmak yok! Allah yar ve yardımcımız olsun. Gazamız mübarek olsun!”

Sevginar SALİ

YORUM YAP