Kızlarımız Fenerbahçe’yi de geçti: 3-0

Kızlarımız Fenerbahçe’yi de geçti: 3-0

27.11.2017 09:21:21

Silivrispor Yıldız Kız Voleybol takımı final gruplarında karşılaştığı Fenerbahçe Kolejini 3-0 yenerek adını bir üst tura yazdırarak tarihte ilklerini yaşıyor. 

Türkiye Voleybol Federasyonu, İstanbul Mahalli Liginde mücadele eden Silivrispor hafta içi müsabakalarında güçlü rakibi Fenerbahçe Kolejini 3-0 ile geçti. Süper finalde karşılaştığı mücadelelerde Yıldız Kızlar yarı finaline yükselmeye hak kazandı. Oynadıkları maçlarında gösterdikleri performansla isminden sıkça söz ettiren Silivrili kızlar son maçlarını da kazanıp finale yükselmenin peşindeler. İstanbul 50. Yıl Spor Salonu'nda oynanan maçın setleri ise Silivrispor 25-Feherbahçe Koleji 20, Silivrispor 25-Fenerbahçe Koleji 17, Silivrispor 25-Fenerbahçe Koleji 22 oldu ve maç 3-0 Silivrispor üstünlüğü ile tamamlandı.

FİNALE İNANANDILAR
Oynadıkları müsabakanın ardından isimlerini yarı finale yazdıran Silivrispor Yıldızlar takımında ise Sude Ercan, Dilara Top, Yağmur Ergen, Sinem Uğurlu, Gamze Arı, Suda Kapucu, Özlem Acar, İclal Sezer, Tuğba Yazar, Gözde Üstüner, Nida Alpaydın, İlke İrem Kurt ve Gözde Kaçar'dan oluşuyor. Takımın hocalıklarını ise Umut Tilev ve Melek Top yapmakta.

Engin AKIN

YORUM YAP