“Kimi söylemleri arkadaşların rahatsızlıklarına bağlıyorum”

“Kimi söylemleri arkadaşların rahatsızlıklarına bağlıyorum”

20.10.2022 11:16:57

AK Parti adına Silivri Belediyesinin 2023 bütçesi tartışmalarında Sami Barlas söz aldı ve “İşsizliğin tek haneye düştüğü, ihracatın her ay rekor kırdığı, askeri ücretli, emekli, öğrenci ve tüm vatandaşlarımız için devletimiz gereğini yapmakta. Vatandaşlarımızın teveccühünün her gün arttığı bir ortamda, temcit pilavı gibi arkadaşlarımızın söylemleri, ekonominin iyiye gittiği, vatandaşlarımızın yaşam şartlarının arttığından dolayı rahatsızlıklarına bağlıyorum” şeklinde konuştu.

Silivri Belediyesi bütçe görüşmelerinde AK Parti Grubu adına söz alan Sami Barlas, gündeme ilişkin kısa bir değerlendirmeden sonra bütçe konusu ile CHP saflarından gelen kimi eleştirilere yanıt verdi.
BARLAS: BÜTÇEMİZİN HAYIRLI HİZMETLERDE KULLANILMASINI TEMENNİ EDİYORUZ
AK Parti Grup Başkan Sözcüsü Sami Barlas, Ekim ayı 3. birleşiminde yaptığı konuşmasında şu ifadelerine yer verdi: “2023 yılı bütçemizin hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Plan Bütçe Komisyonumuza, üyelerimize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tahmini bütçemizin 2023 yılında Silivri ve Silivrili hemşerilerimize hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni ederiz.
BAŞSAĞLIĞI
Sarıbekir ailesine başsağlığı diliyoruz.
Bartın Amasra'daki madende yaşamını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, yaralı madencilerimize şifa diliyoruz.
“MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Devlet ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören, demokrasi ile yerel yönetimlerin temel taşları olan muhtarlarımızın günü kutlu olsun.
“DEVLETİMİZ GEREĞİNİ YAPIYOR”
İşsizliğin tek haneye düştüğü, ihracatın her ay rekor kırdığı, askeri ücretli, emekli, öğrenci ve tüm vatandaşlarımız için devletimiz gereğini yapmakta. Vatandaşlarımızın teveccühünün her gün arttığı bir ortamda, temcit pilavı gibi arkadaşlarımızın söylemleri, ekonominin iyiye gittiği, vatandaşlarımızın yaşam şartlarının arttığından dolayı rahatsızlıklarına bağlıyorum.
“İNŞALLAH 2023 AĞUSTOS AYINDA BİTER”
Marina ile ilgili ÇED raporu bitti. İki yıl içinde ihalesi yapılacak. Bora arkadaşımız, Büyükşehir hizmetlerinde Selimpaşa Battı-Çıktı projesinden bahsetti. Ağustos ayında bitmesi gerektiği diye burada mecliste söylendi. İnşallah 2023 yılının Ağustos ayında biter. Vatandaşlarımız da o hizmeti kullanır.
Bütçemiz ve alacağımız kararlar Silivri'mize hayırlı olsun.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP