Kent Konseyi’nde yeni dönem hazırlıkları

Kent Konseyi’nde yeni dönem hazırlıkları

23.05.2024 11:24:57

Silivri Kent Konseyi'nin 15. Dönem yönetimini belirleme hazırlıkları devam ediyor.
14. Dönem Silivri Kent Konseyi Yürütme Kurulu genel kurulda görevlerini devretme hazırlıkları kapsamında Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile bir araya geldiler.
BAŞKAN BALCIOĞLU'NU ZİYARET ETTİLER
Silivri Kent Konseyi Yürütme Kurulu hafta sonu gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde Başkan Bora Balcıoğlu'nu ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nu belediyede ağırladı. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
GENEL KURUL PAZAR GÜNÜ
Silivri Kent Konseyi'nin ilk genel kurulu 25 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da Önder Yılmaz Tiyatro Sahnesinde gerçekleştirilecek, gerekli çoğunluk sağlanamaz ise (80 kişi, genelde sağlanamıyor) ikinci oturum saat 13.00'da çoğunluk aranmaksızın aynı gün ve yerde yapılacak.
BİLİCİ: ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAYA ÖZEN GÖSTERDİK
Kent Konseyi Başkanı Kamil Bilici “Silivri'de Kent Konseyi çatısı altında geride bıraktığımız 30 ay boyunca, siyaset ötesi bir liste ile elimizden gelen çabayı ortaya koyarak, şehrimize değer katmaya özen gösterdik. 15. Dönemde aday olacak tüm yönetim listelerine başarılar dileriz. 26 Mayıs Pazar günü Önder Yılmaz Tiyatro Salonunda gerçekleşecek genel kurulumuzun kentimize hayırlar getirmesini dileriz” şeklinde görüşlerini kamuoyuna yansıttı.
ADAY ENFLASYONU
128 Sivil Toplum Kuruluşundan temsilci önerisi dönüşünün olduğu Silivri Kent Konseyinin yeni dönem yönetimi için bu isimler arasından bir de başkan seçilecek. Yılmaz Kandemir, İbrahim Çeşmecioğlu, Adnan Güneysu, Süheyl Kırkıcı, Aydın Keskinocak, Burak Mumcu, Tamer Bıyıklı, Nursel Erel'in isimleri Konsey Başkanlığı ile ilgili geçerken netice Pazar günü belli olacak.
Sevginar SALİ

YORUM YAP