Kavacıkspor üzgün ancak gelecekten umutlu

Kavacıkspor üzgün ancak gelecekten umutlu

9.11.2022 09:31:01

Hafta sonunda TFF Bölgesel Amatör Lig 14.Gruba dahil karşılaşmada Bursa temsilcisi İnegöl Kafkaspor ile golüz berabere kalan Kavacıkspor'da Futbol Direktörü Murat Yılmaz, haftalık maç değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, İnegöl Kafkas maçının zor geçeceğini bildiklerini ve hafta içinde bu yönde sıkı bir antrenman süreci yaşadıklarına vurgu yaparken, "Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki bu sene neredeyse kadromuzu baştan aşağı yeniledik ve genç bir kadro ile ligde mücadeleye başladık. Önceki maçlarımızda bunun handikaplarını fazlası ile gördük, yaşadık. İyi oynadığımız maçları son dakikalarda hatta uzatma bölümlerinde kalemizde gördüğümüz goller ile kaybettik. Kopartabileceğimiz maçlarda mağlup olduk. Bunlar hep genç oyuncularımızın tecrübesizliğinden oldu. Ancak biz geleceğe yatırım yapan da bir kulübüz sonuçta iyi bir sistem ve eğitimle Kavacık Spor Kulübümüzün geleceğini inşa ediyoruz" dedi.

Murat Yılmaz açıklamalarının ikinci bölümünde Bursa ekibi ile yaptıkları maça ilişkin, "İnegöl Kafkaspor maçı bizim için bu anlamda iyi bir örnek maç oldu. Yüksek tecrübeye sahip kaliteli bir takım ile başa baş bir mücadele yaşadık. Son dakikalarda bulduğumuz bize göre nizami golümüz hakem tarafından rakibin baskıları sonrası iptal edildi. Bu nedenle aslında kazandığımız bir maçtı ve genç oyuncularımızın istenildiği zaman neler yapabileceklerini gösterdikleri güzel bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Hafta sonunda Kocaeli deplasmanında Değirmenderespor ile oynayacaklarını hatırlatan Murat Yılmaz, "Zor bir maç daha bizleri bekliyor olacak. Her zaman ifade ettiğim gibi TFF Bölgesel Amatör Ligde kolay bir maç yok. O gün maça iyi hazırlanan, isteyen, sahada daha az yapan takımlar müsabakayı lehine çeviriyor. Bizde bu sezon deplasmanlarda çok daha iyi mücadele eden bir takım olarak bu zorlu maçı daha az hata yapıp galibiyetle kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

TALİP ERCAN

YORUM YAP