Kasarcı, Mücadelemiz de inancımız da sürüyor

Kasarcı, Mücadelemiz de inancımız da sürüyor

6.03.2024 11:01:03

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynayacakları Konya maçı öncesinde yaptığı değerlendirmesinde; “Konya'nın durumu kritik olabilir ama bizim de puan almaya ihtiyacımız var dolayısıyla biz işimize bakıp taraftarımızın önünde 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor'da hafta sonu için tek hedef galibiyet. Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı zorlu maç öncesi yaptığı değerlendirmesinde; “Konya maçı hem bizim hem de rakibimiz için çok zor maç olacak. Konya takımı ligde düşme potasında mücadelesini verirken biz de Play-Off potasında kalıcı olmak istiyoruz. Rakibimizi hafife almadan sahaya aslanlar gibi çıkarak savaşacağız. Aslında rakibin de önemi yok ister Konya, ister Karaköprü hepsine aynı mesafedeyiz.

İNANCIMIZ TAM
Lig öncesinde bir inancımız vardı, bu takımı zirveye taşımak biz bunun derdindeyiz. Zirve içindeyiz ve burada kalıcı olmak niyetindeyiz. Ne mücadelemizden bir sapma ne de inancımızda bir eksilme olmadı. Oyuncularımız saha içinde, teknik heyetimiz kenarda bizlerde saha dışında mücadelemizi veriyoruz.

AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK
Biz taraftarımıza güveniyoruz. Taraftarımızın desteği ile aşamayacağımız engellerin olmayacağını da biliyoruz. Hafta sonu yine tribünler dolacak ve takım desteklenecek. Sonuçtaysa kazanan biz olacağız” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP