Kasarcı, Bizimle üzülen, bizle sevinen herkese selamlar olsun

Kasarcı, Bizimle üzülen, bizle sevinen herkese selamlar olsun

21.02.2024 11:59:32

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, Akhisar maçı sonrası yaptığı değerlendirmesinde, “Silivrispor tarihinde ilk kez puan kaybetmedi, ilk kez kötü oynamadı, hedefimizden sapma olmadı” dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde beklenmedik bir yenilgi alarak taraftarlarını üzen Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Herkesten fazla üzüldük. Futbol bu içinde kazanmak ve kaybetmek var. Kazanmanın ve kaybetmenin var olduğu bir oyunda kötüyseniz kaybedersiniz bizim de başımıza gelen bu oldu. Bizi üzen bizim kaybetmemiz değil aslında üzüldüğümüz nokta sanki bu bir ilkmiş gibi paylaşımların olması. Milyon dolarlık bütçelere sahip takımlar bile yenilebiliyorken bizim puan kaybetmemiz normaldir.

KİMSE KAYBETMEYİ İSTEMEDİ
Bizleri sevenlerin serzenişlerini anlayabiliyoruz ama ya bizim içimizde yaşadığımız fırtınaları kimler anlayacak? Biz istemezdik kaybetmeyi, oyuncularım istemezdi kaybetmeyi buna bir yol kazası diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım. Bizim için önemli olan Silivrispor'un geleceğinin sağlam temelle atılıyor olması. Bizimle üzülen ve bizimle sevinen herkese selamlar olsun yolumuz uzun ve zorlu el birliğiyle çıkacağız düzlüğe” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP