Kartalgücü doludizgin 5-1

Kartalgücü doludizgin 5-1

26.11.2021 09:22:38

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grubun güçlü takımlarından Kartalgücü, sahasında Kâğıthane temsilcisi Çeliktepe Ümitspor'u misafir etti.

Ev sahibi Kartalgücü yenik duruma düştüğü mücadelede ilk yarıyı 2-1 önde tamamlarken, ikinci yarıda etkili oyunu 3 güzel golle süsleyerek sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mahmut Hasan Küçük, Onur Yıldız ve İsmail Ayten hakem triosunun başarılı bir yönetim gösterdiği karşılaşma Kartal 75. Yıl Stadında oynandı. Zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Kartalgücü ile alt sıralardan yükselmek isteyen Çeliktepe Ümitspor'un mücadelesi çekişmeli başladı. İlk dakikadan itibaren iki takımında kazanmak istemesi ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkarırken konuk ekip 24.dakikada Alper Ertürk'ün golü ile 1-0 ön geçti. Kartalgücü bu gole 2 dakika sonra Ali Keçeci'nin golü ile karşılık verirken, oyun disiplininden kopmadan ataklar yapan ev sahibi ekip 42.dakikada Çağdaş Şahin attığı golle ilk yarının sonucunu belirledi 2-1.

KARTALGÜCÜ İKİNCİ YARIDA COŞTU

Skor üstünlüğü ile ikinci yarıya başlayan Kartalgücü, oyunun hakimi olurken üstün oyununu ile rakip kaleye ataklar yaptı. 65. dakikada Devrim Alkan'ın golü ile skoru 3-1 yapan Kartalgücü, 81.dakikada Taylan Çubuğuuzun ve uzatmalarda Adar Aygür'ün sahalarda ender görülen jeneriklik golü ile mücadeleyi 5-1 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle 10 puana yükselerek 2. Sıraya yerleşen Arkın Anafarta'nın öğrencileri hafta sonu deplasmanda Rumeli Kavağı ile karşılaşırken, Çeliktepe Ümitspor evinde Piyalepaşaspor'u misafir edecek.

HAKAN KOYUN BİLDİĞİMİZ GİBİ

Kartalgücü'nün farklı kazandığı mücadele dikkatleri üzerine çeken biride takım kaptanı Hakan Koyun'du. 37 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarırcasına mücadeleci bir futbol oynayarak, etkili bindirmeler yapan başarılı oyuncu yaptığı iki asistle de tribünlerin alkışını aldı.

Emrullah Yımaz

YORUM YAP