Karneler verildi, tatil başladı

Karneler verildi, tatil başladı

30.01.2014 11:44:30

2013-2014 Eğitim öğretim döneminin birinci yarı kapanış töreni 24 Ocak 2014 tarihinde Turgut Reis İlkokulu ev sahipliğinde yapıldı. Silivri Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, okul yöneticileri törene katılanlar arasında yer aldı. Turgut Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Çetinkaya ve Müdür Yardımcıları Rüya Fidan ile Doğan Hayta, konukları kapıda karşıladı.

Tören sınıflara ziyaretlerle başladı. Protokol üyeleri, öğretmen, öğrenci ve velileriyle bir araya gelerek onların karne heyecanını paylaştı.

KAYAPINAR, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi birinci yarısının sona erdiğini, öğrenci ve öğretmenlerinin iki haftalık bir mola vereceklerini söyleyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başarılı ve sorunsuz bir yarı dönem geçirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum, karnelerin hayırlı olmasını diliyorum. Tatilde çok iyi dinlenin, bol bol enerji depolayın, ikinci dönemde daha da üstün başarılara imza atmanızı diliyorum.”

IŞIKLAR: TURGUT REİS BENİ HEP HEYECANLANDIRIYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Turgut Reis İlkokulu’ndan mezun olması sebebiyle, yarı yıl kapanış töreninde burada bulunmaktan duyduğu heyecanı paylaştı ve şöyle konuştu: "İlk mezuniyet heyecan ve mutluluğunu bu okulda yaşadım. Bu yüzden buraya her gelişimde bunu yeniden yaşıyorum. Böyle bir günde Turgut Reis İlkokulu’nda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Hele sizlerin karne sevincini paylaşmak benim için ayrı bir güzellik.

"ÖĞRENCİLERİMİZE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Öğrencilerin hayatında karne çok önemli. Biliyorum ki velilerimiz için de ayrı bir gurur. Günümüzde eğitim standartlarının yükselmesi çok sevindirici bir olay. Bu doğrultuda eğitim başarılarımız da yükseliyor. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Yarı dönem tatilini iyi değerlendirmelerini temenni ediyorum.”

KESER, ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE SESLENDİ

Silivri Kaymakamı Salih Keser, burada yaptığı konuşmada 2013-2014 eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti, 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini, eğlenmenin ve gezmelerin yanı sıra kitap okumalarını tavsiye etti. Keser, velilere de seslenerek, karnelerde yer alan notlardan çok ilkokul çağındaki çocuklarının kişiliklerinin oluşmasına önem vermeleri gerektiğini söyledi. Kaymakam Salih Keser, velilerin çocuklarını sıkı takip etmelerini ve kendileriyle yakından ilgilenmelerini istedi. Konuşmasına son verirken karnelerin hayırlı olmasını dileyerek, başarıların artarak devam etmesini diledi.

Öğrencilere karneleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Silivri Kaymakamı Salih Keser, her zaman olduğu gibi yine okula boş gelmedi ve miniklere tatilde kullanmaları üzere defter hediyesinde bulundu. Günün anısına veli, öğretmen ve öğrencilerle toplu fotoğraflar çekildi.

Protokol üyeleri ardından tüm okul öğretmen, öğrenci ve velileriyle Bayrak Töreni’nde bir araya geldi. Tören tatil dilekleriyle son buldu.

Renginar M.SALİ


  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Özel Eğitimde karne sevinci
Sonraki »

YORUM YAP