Karakaş: Mali tabloyu da puan tablosu gibi düzeltmeliyiz

Karakaş: Mali tabloyu da puan tablosu gibi düzeltmeliyiz

11.11.2021 10:43:45

Silivrispor Kulüp Basın Sözcülerinden Şahan Karakaş, Bakırköyspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede; “Silivrispor'un önceliklerinden biri yarışmacı bir takım oluşturmaktır ama bununla birlikte mali tabloyu da düzene sokmak zorundayız” dedi.

Ligde oynadığı iki maçı da kazanarak liderlik koltuğunda olan Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Şahan Karakaş oldukça temkinli konuşarak önceliklerinin sportif başarıdan ziyade mali yapının düzene girmesi olarak değerlendirdi. Karakaş yaptığı açıklamasında; “Silivrispor kurulduğu günden bu zamana kadar geçen süreçte hep yarışmacı ve başarıya odaklanmış bir kulüp olmuştur. Günümüzde ise her koşulda mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Kulüp olarak önceliklerimizin başında mali tabloyu düzene sokmakla uğraşıyoruz.

GELİR VE GİDERİ DENGELEYEBİLMEK GEREKLİ

Bizim yönetim olarak mali tabloyu da puan tablosu gibi düzeltme önceliğimiz var ki geleceğe daha aydınlık bir şekilde bakabilelim. Dünyalar kadar borcunuz varken aldığınız galibiyetler bile bazen sevindiremeyebiliyor. Akgün Başkanımızın her zaman dediği gibi öncelik daima mali tablo, sportif başarılar yaşayabilmek için gelir ve gideri dengeleyebilmek gerekli. Mali tabloyu düzelttiğimizde şampiyonluk birbiri ardına kendiliğinden gelebilir.

TÜM KADROMUZU KUTLARIM

Bakırköy maçında galip gelen tüm teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutlarım. İyi bir galibiyetti, halkımızla birlikte bu galibiyetin sevincini doyasıya yaşayabiliyoruz. Bir bütünüz ve bu bütünün bir parçası olduğum içinde gururluyum” dedi.

YORUM YAP