Karabulut, Almanya’da mücadele edecek

Karabulut, Almanya’da mücadele edecek

27.06.2019 10:10:56

Ulusal ve uluslararası yağlı güreş müsabakalarında ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Silivri'nin tek yağlı güreş pehlivanı A Milli Sporcu İsmet Karabulut, 28 Haziran Cuma günü Almanya'ya uçuyor. Bir kez daha yurt dışı müsabakalarında boy gösterecek olan sporcumuz, son hazırlıklarını tamamladı.

Sayısız başarılarla dolu spor geçmişi ile Türk bayrağını dünyanın dört bir yanında dalgalandıran, adını Türk ve dünya spor tarihine yazdıran Silivri'nin tek yağlı güreş pehlivanı A Milli Sporcu İsmet Karabulut, Almanya'da düzenlenecek olan güreşler için yolculuğa çıkıyor. 28 Haziran Cuma günü Sabiha Göçen Havalimanı'ndan, Hamm kentinin merkez ilçesi olan Heessen'e uçacak olan Karabulut, gerçekleştirilecek olan güreşler için son antrenman hazırlıklarını da kaydetti.

KARABULUT, DESTEK BEKLİYOR!
Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Karabulut, şunları aktardı: “Ulusal ve uluslararası müsabakalarda Silivri'nin tek yağlı güreşçisi olarak ilçemi ve ülkemizi elimden geldiği kadar en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Daha da iyi başarılara ulaşmak adına antrenmanlarımı aralıksız sürdürüyorum. Kendi çabam ve emeklerimle bu noktalara kadar geldim. Fakat bazı konularda yalnızlık hissediyorum. Yurt içi ve yurt dışı müsabakalarına çıktığımda maddi anlamda zorluklarla karşılaşıyorum. Şu an tek destekçim Bayburtlu İnşaat…Onlarda destek olmasa güreşlere gitmem bile zor. Başarıyı herkes sahipleniyor ama desteğe gelince yalnız kalıyoruz. İlçe yöneticilerimiz henüz bu konuda bana destek olmuş değiller. Futbola gösterilen desteğin yüzde birini güreşe gösterseler daha güzel dereceler ve yeni şampiyonlar çıkarabiliriz. Senelerdir üvey evlat muamelesi görüyoruz diyebilirim.

“UMARIM BİR KEZ DAHA BAŞARIYLA EVE DÖNERİZ”
Müsabakaya gelirsek, Almanya'daki güreşlere ülkemizi temsilen Yusuf Tatlı, Yusuf Yüksel, Fırat Poyraz, Nazmi Kahveciler, Müren Mutlu ve Hasan Ergin ile birlikte katılacağız. Ben ve diğer sporcularda bu müsabaka için hazırız. Umarım bir kez daha başarılarla eve döneriz.”

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Akgün Duru’nun isyanı!
Sonraki » Osman Can imzayı attı

YORUM YAP