Kanburoğlu Av & Outdoor açılış törenini gerçekleştirdi

Kanburoğlu Av & Outdoor açılış törenini gerçekleştirdi

9.08.2017 17:46:46

Tamer Kanburoğlu ve Yiğit Kanburoğlu ortaklığı ile Silivri'de hizmete giren Kanburoğlu Av & Outdoor, çok sayıda davetlinin katılımı ile açılış törenini gerçekleştirdi.

İlçemizde faaliyet gösteren av marketlerine bir yenisi daha eklendi. Baba ve oğulun bir araya gelerek kurdukları Kanburoğlu Av & Outdoor'un açılış töreninde kurdeleyi Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer kesti.
Katılımın yoğun olduğu açılış töreninde iş ortakları Tamer Kanburoğlu ve Yiğit Kanburoğlu'nun heyecanları yüzlerinden okundu. 6 Ağustos Pazar günü kaydedilen açılış organizasyonunda Koçer'in yanı sıra Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Serhat Ateş ile Silivri Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Hüseyin Belenkoğulları da hazır bulundu.
Kanburoğlu Av & Outdoor; avcılık, balıkçılık, kamp ve doğa sporları ile ilgilenenlere nitelikli ürün çeşitliliği sunmayı, güvenli bir alışveriş ortamı oluşturmayı, müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutarak doğru ekipmanları uygun fiyatlarla temin etmeyi kendisine misyon ediniyor.
Av ekipmanları konusunda sadece satış değil, aynı zamanda ihtiyaçlarınızın daha iyi analiz edilebilmesi ve doğru ekipmanların bulunabilmesi konusunda yön de gösteren yeni av marketi, av ekipmanları ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz donanımda bir dükkân…
Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarla av ekipmanları alanında sektörde fark yaratan çözümler üreten Kanburoğlu Av & Outdoor, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, No:10/C (E-5 Karayolu üzeri eski Hayat Hastanesi yanı) adresinde faaliyet gösteriyor.
Hazal BAŞARAN
Ersin ERGİN

YORUM YAP