Engin Akın

Kamp bütçesiyle ödemeler yapılsın

Ligin ilk yarısı tamamlandı ve takım 24 puanla grubunda 7.sırada yer buldu. Düşer mi, kazaya uğrar mı derken kendini toparlayan ve takım olabileceğini gösteren bir Silivrispor görüldü.

 

Sezona kötü bir başlangıç ve ardı ardına gelen olumsuz sonuçlarla ligin dibinde yer bulmasının ardından ilk yarının son haftalarında kendine gelen bir takım oldular.

 

Grupta iddialı bir konumda bitirilen bir ilk yarı ve her zamanki parasızlık, borç yükü ve beklentiler.

 

Takım tam form tuttu lig bitti. Bu formla takım ardı ardına birkaç maç daha kazanabilirdi, olmadı zaman yetmedi ve ligin ilk yarısı tamamlandı. Bu sonuçlar ve skorlarla ligi iyi yerde bitirdi. Takım kendini buldu da yönetim bir türlü para bulamadı.

 

Bembeyaz bir ikinci yarı bizleri bekler. Takımın kampının iptal edilebileceğinin söylentileri varken yeni transferlerin isimlerinin dolaşıyor olması da yanlış.

 

Takım izne çıktı, oyuncular parasızlıktan yakınır durumda.  İzne çıkan oyuncuların paralarının verilmemesi sıkıntı doğurur mu? Bunu ilerleyen günlerde görebiliriz ancak.

 

Şahsi düşüncemdir ki sadece beni bağlar.

Takımın kampa gitmesini istemem. Çünkü devre arası kampların faydalı olacağına inanmayanlardanım.

 

Ortalama gerçek anlamda bir kamp 21 günden az olmamalıdır ki bu kamplarda genelde sezon başı yapılıyor. 10 günlük kamplar gereksiz para israfıdır.

 

Fiziksel yüklenme, takım içindeki uyum konusunda şuana kadar bir sıkıntı yok. Sonra Antalya ve Silivri arasındaki tek fark dönem sıcaklıkları olacaktır. Her ikisi de deniz seviyesinde olan bölgeler.

 

Takımın kamp yapacağı bölge ile maçları oynadığı bölgeler arasında farklılıklar da göz önüne alınmalıdır.

 

Silivrispor tüm maçlarını Antalya'da oynayacaksa o zaman kesinlikle Antalya'ya gitmeli. Böyle bir durum yokken gidilmesi lüksten öte değildir.

 

Antalya kampı için verilecek otel paralarını oyuncuların maaşlarını veya maç başlarını ödemekte kullanılması en mantıklısıdır.

Antalya kampının tek faydası hazırlık maçları için takımın bolluğudur. Başka hiçbir faydası yoktur ve gidilmesi de mecburi değildir.

 

Yönetim kamp için uygundur derse bile benim fikrim budur ve Antalya otellerine verilecek olan yaklaşık 100 bin TL ve üzeri paraları oyunculara dağıtın inanın ki kamptan çok çok daha etkili olacaktır.

 

Bir de transfer muhabbeti var. bu konuda da fikri sabitim ve bu takıma transfer gerekli değildir. Bunun da nedenlerini yarına yazarım…

YORUM YAP