“Kamp bireyseldir”

“Kamp bireyseldir”

8.01.2020 14:54:59

“Kamp Bireyseldir” tezini savunan Danışman Akademi, sınava hazırlanan öğrencilere bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışma programı önerisinde bulunuyor.

 Danışman Akademi, sınava hazırlanan öğrencilere rehberlik etmeyi sürdürüyor. Kamp programı ve etkinlikler hakkında ise şu görüşünü paylaşıyor: “Bazı arkadaşlarımız bireysel ihtiyaçlarını belirleyememek ya da istediği tempoya ulaşamamaktan dolayı bir arayış içinde. Fakat bu arayışın ilacı bu haftalarda favori olan ve önüne gelenin kamp programı ya da kamp etkinliği yaptığı şeyler değil maalesef. Vaktinizi bireysel ihtiyatlarını belirleyip kendi temponuza uygun bir program ne de toplu alınan kitaplar size uygun değilse sırf etkinlik olsun diye zamanınızı boşa harcamayın.

“KAMP BİREYSELDİR”

Kamp; öğrencinin ihtiyaçlarına göre, ona uygun kitap, youtube desteği, çalışma tekniği ve çalışma saatleriyle yoğun bir tempoda üst sınırlarını zorlamak için yapılan bir aktivitedir.

Bireysel ihtiyaçlar gözetilmeden yapılan toplu program, toplu kitap alımı, toplu soru çözümü gibi aktiviteler zaman kaybıdır.”

Renginar SALİ

YORUM YAP